tisdag 28 september 2010

Andlöst vackert!

Jag skrev ju häromdagen att mitt objektiv till kameran gått sönder och nu är inlämnat på reparation. Igår var jag inne i Stenungsund för att fråga om man kunde få låna /hyra ett under helgen. Vi ska ju ha namngivningskalas/bröllopskalas på lördag och är det någon gång man vill ha en kamera så är det ju då:) Snacka om kund service på Kamerahuset i Stenungsund, jag fick låna ett objektiv under tiden mitt är borta:) Var jätteglad när jag åkte hem från dottern på Orust. Jag hade varit och hälsat på en stund så att jag fick pussa mitt barnbarn , det blir ett väldigt sug efter det emellanåt:) Det var en underbar höstdag bortsett från att det blåste halv storm. Jag stannade till vid Skåpesundsbron och tog några kort för att testa kameran. Det var så vackert att man blev andlös, tänk att man bor så oerhört vackert ändå. Det är nyttigt att stanna upp ibland och se sig omkring för det är lätt att ta sin omgivning och allt annat också för den delen för givet. Detta fotot är taget på bron mellan öarna, vänder jag mig åt höger ser jag Orust och till vänster ser jag Tjörn. Kolla färgerna på klipporna! Det är Stigfjorden som syns här.

5 kommentarer:

 1. Hoppas du snart har tillbaks ditt eget objektiv. Snyggt gjort att du fick låna av butiken. kan bara hålla med dig att ibland måste man stanna upp och ta in det vackra i sin närhet.
  Någe löst knas med min kamera är det, köpt på nätet, och jag är kameraberoende, så jag drar på det här med att skicka in den.


  /Anette

  SvaraRadera
 2. Underbar bild, jag förstår att du är nöjd med den. Hoppas du får en riktigt bra helg och att det blir många fina bilder med det lånade objektivet. Ha det bra. // Kerstin

  SvaraRadera
 3. Saknar graniten. Så vackert! Förstår att du njuter.

  SvaraRadera
 4. Visst bor vi fantastiskt! Utsikten från Skåpesundsbron måste vara oslagbar. Det är helt sant att man inte alltid tänker på det. Jag är bortskämd med en otroligt vacker väg mellan hemma och jobbet i Uddevalla, över Nötesundsbron och Vindöbron och sen förbi Lanesund. Men på något vis ser man allt mycket tydligare själv också när man plockar fram kameran.

  SvaraRadera
 5. Det var riktig service det! Tror inte det skulle hända här i stan :)

  Ja, du bor mycket vackert, det har jag skrivit förut :) och havet och klipporna är så fina den här årstiden. Det är viktigt att stanna upp, och inse att vi är lyckligt lottade med vår vackra natur!

  Lycka till på lördag, ha det bäst :)

  SvaraRadera