måndag 27 februari 2012

Snöblandat;(

Dagens väder har inte varit någon hit direkt, grått och trist och snöblandat regn:( Men i morgon ska det tydligen bli bättre igen med upp till 9 grader varmt:)) Den här kaktusen fick jag av Anette (daylily-potager) förra året, vet inte vad den heter men nu blommar den:) en enda blomma, men vilken blomma:)

7 kommentarer:

 1. Tjusig kaktus!
  Här lägger sig snön nu och inget regn har varit inblandat i det heller. Tack och lov att det blir varmare redan imorgon :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kaktusblomma o vilka Novemberkaktusar du har. Det är ngt visst.Har två "nya" fr i fjor som blommar om nu.Vanliga olika röda En Bladkaktus också, men den har inte behagat blomma. Får väl åka ut på altan i sommar så brukar det ordna sig.
  lite snöblandaat nu, men inget blir liggande. Får tro att våren kommer snart istället
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara en riktig skönhet.
  i dag har här varit strålande sol men kallt och nattetid neråt -10C så än så länge dröjer nog våre, tyvärr.
  /evab

  SvaraRadera
 4. Här snöar det, oblandat minsann. Men igår trodde man för en sekund att våren var här. Den kommer väl...
  Välkommen att tävla om en odlingslampa på moliden12.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Nä fy vad besviken jag blev idag! hoppas på bättre i morgon, fick i alla fall gjort lite omplantering ikväll efter jobbet. Ha det bäst :)

  SvaraRadera
 6. Läcker färg på den kaktusblomman. Och du har ju superfina november/jul/påskkaktusar! Det kanske är dags att ge dem lite omvårdnad istället för att ställa undan dem och glömma bort dem när de har blommat första gången..
  Ser också fram emot morgondagens varslade vårväder!

  SvaraRadera
 7. Jag tror det är en ackerman-hybrid (Svante i Säve namnade den åt mig) http://www.alltomtradgard.se/tradgardslistor/krukvaxter/epicactus-hybridus-ackerman/
  Nu har jag nya spämnande sorter från honom, alla nystuckna pga de förb....de lössen :(

  SvaraRadera