lördag 4 februari 2012

Ny sjal!

Igår åkte vi för att hälsa på en kompis och då passade vi på att ta en sväng förbi Mia Maräng (http://miamarangshabbychic.blogspot.com) Där köpte jag denna härliga sjal, hon har halva priset på sjalarna just nu så det var ju bara att slå till;) Det passar ju bra nu när det är så himla kallt, det var -17 grader i morse:( Köpte en upphängningskrok till en lykta också och sedan smög hon ner en liten söt glasflaska i påsen, den fick jag som gåva:) Här har jag försökt att arrangera upp sjalen på en galge för att ni ska kunna se den bra men det var svårare än jag trodde;) Gosig och skön är den i alla fall:)
För övrigt har jag inte mått så bra idag, jag har mått fruktansvärt illa;( - ja, det började faktiskt i går eftermiddag och fortsatte hela kvällen och natten så dagens besök på Botan med rhododendronvännerna fick utebli för min del:( Nu i kväll känner jag mig mycket bättre så jag hoppas att det är över nu.

9 kommentarer:

 1. Ja nu behövs det skydd i kylan! Trots att det var kallare här i morse så tror jag nog att det kändes värre hos er som bor nästan mitt i havet :-)

  Hoppas du slipper må dåligt från nu då!

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Den ser jätteskön ut och behövs med all säkerhet just nu.
  Krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Usch, låter inget vidare. Du får snurra in dig i sjalen, för den ser sådär gött stor ut så att den räcker till det, och krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Ser så mjuk och fluffigt skön ut där på galgen, ta på dig den, så mår du snart ännu bättre, hoppas jag!
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig sjal! Hoppas att du är 'fit for fight' igen!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 6. Vilken gosig schal. Behövs verkligen nu. Sen vann du ju ett litet hjärta också. Grattis till det med o du ska veta jag blev extra glad att Du vann. Monica på pepparbacken är ju dotter min.. O att Du då vann kändes fint.
  Hoppas du blir av med de dumma baceluskerna snarast. Konstigt är att kylan inte kan ta kål på sånt elände, så hade vi ju haft lite nytta av den??
  Du får ha en riktigt värmande krya på dig kram Ninne

  SvaraRadera
 7. Den sjalen var jättefin.
  Hoppas du mår bättre imorgon.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig sjal.
  Den passar nog till de flesta färger så den blir riktigt användbar.

  Ha en bra dag
  Gunilla

  SvaraRadera
 9. Fin sjal, det behövs nu när det är så dan kyla..ha en go söndagskväll kram Monica

  SvaraRadera