onsdag 29 februari 2012

Hej hopp, nu börjas det:)

I eftermiddag har det varit ett helt underbart väder:) När Göran vaknade gick vi ut i trädgården och började att rensa lite i rabatterna:) Här ska ju markduk på i gångarna och grus, och de gamla rabatterna har breddats och den gamla kanten av marksten ska tas bort och ersättas med natursten. Sen är det bara att fylla på med mer jord och börja att plantera:)) Nu känner jag mig helt ledbruten, men det är en härlig känsla att känna att man äntligen är på gång:) I morgon får jag vila ryggen lite för jag ska med dotter och barnbarn till Uddevalla.

11 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli så fint!!

  SvaraRadera
 2. Mmm, den där ontkänslan efter lite vårrensning är nästan bara skön. Längtar tills den dagen kommer.
  Ha en fin dag tillsammans imorgon!
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Visst var det ett underbart väder idag. Jag önskar att jag hade hunnit med lite ute också idag. Härligt när man känner att man är i gång. Jag hoppas på bra väder i morgon också.
  I morgon får du en härlig dag med de dina.
  Ha det gott!!!!

  SvaraRadera
 4. Känner igen den härliga känslan när man tar de första tagen i trädgården på våren.
  Här har det bara bloggats, så inget har blivit gjort ute och nu ska det visst bli kallare och kanske snö igen. Ja, men snart... ;-)

  Kram!
  Märit

  SvaraRadera
 5. Ja, nu börjar det likna vår! Hos dig! Mer trädgårdsbilder :-)!

  SvaraRadera
 6. Oh vad härligt!!!! Jag har inte kommit ut även om det var 8-9plus här och riktig vårkänsla... men jag längtar till den där första riktiga trädgårdsstädardagen. // Elinore

  SvaraRadera
 7. Vad underbart, blir avundsjuk. Här är det fortfarande stenhårt i backen till och med där solen legat på så jag får vänta lite.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Låter alldeles härligt Monne. Jag har mycket tjäle kvar och väntar med vårbruket till mitten av mars.
  Men, att ha planer på allt möjligt - ja, det har jag med!

  /Anja

  SvaraRadera
 9. Så härligt det låter. Här är fortfarande alldeles för blött för att jobba i rabatterna. Hoppas hinna nån dag nästa vecka, mellan alla föredrag.

  SvaraRadera
 10. Härlig känsla när man känner sig "leabruten" efter de första dagarna i trädgården. Gunilla

  SvaraRadera
 11. Så snyggt du har det i rabatterna, till och med vid den här tiden!
  Det är ju helt otroligt att våren har kommit redan. Detta försäkrades av dagens radiometeorolog, så det får man ju tro på. Fast förunderligt är det!
  Imorgon åker vi en kort sväng till Stockholm och kollar in våren och barnbarnet som fyller två. Hon borde också få lite vår på sin födelsedag.
  Ha en härlig och solig helg!

  SvaraRadera