söndag 26 februari 2012

Föredrag och kalas:)

Idag hade Tjörns Trädgårdsförening besök av Peter Hilton från Nisses Växter i Uddevalla, han höll ett föredrag om kustnära odling. Peter är trädgårdsmästare och är en bra föreläsare som kan kosten att med en behaglig stämma att lyssna på kan få sina åhörare att vara på alerten och intresserade ställa frågor:) Han brukar vara med i närradion och svara på lyssnarfrågor när det gäller växter och odling.

Därefter var vi bara hemma och vände, för att fortsätta till nästa evenemang;) Görans brorsdotter fyller 18 år idag:)


Tittar man ut genom köksfönstret nu så ser man tydligt hur solen skiner över åkrarna och havet men att trädgården ligger i skugga:( Men snart kommer solen att nå över berget på baksidan och allt grått och dött gammalt i rabatterna kommer att vara bortrensat och så börjar allt på nytt igen:)

6 kommentarer:

 1. Låter som om ni haft en härlig innehållsrik dag.
  Här på gården kommer solen åt nästan överallt. Försöker tänka till hur det ser ut med väderstrecken hos dig, det är ju inget man lägger märke till under ett sommarbesök!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag du haft!!Och vilken härlig utsikt du har,här ser man bara snö så långt ögat når.
  Ha en alldeles underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Den utsikten går inte av för hackor!
  Visst är det härligt att få lyssna till en riktigt bra föreläsare i något som man är intresserad av. Då mår man gott i själen! :-)

  SvaraRadera
 4. Förstår att ni hade en underbar dag! Trädgårdsföreläsningar är ju alltid intressanta på något sätt och födelsedagsfester går inte av för hackor!
  Ha det riktigt gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera