torsdag 28 april 2011

Vilken skillnad:)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen- DET VÄXER SÅ DET KNAKAR!!!! Den här bilden tog jag alldeles nyss. Det är visserligen sol idag men ni ser själva vilken skillnad ...........


.........på bara 14 dagar har det hänt en del:)) Allt är också ca 14 dagar tidigare än förra året, hoppas nu inte att det kommer en frostknäpp för det är en del pioner som kommit väldigt långt.

10 kommentarer:

 1. Ja hjälp vad det knakar!
  Fast hos mig knakade det mest i gammalt växthusträ idag...
  ...tillsammans med glasklirr...
  Jag röjde alltså efter vinterns framfart. (var lite som halvlåg efter förra vintern, som la sig ner denna vintern).

  Vackert ni har det i er trädgård!

  SvaraRadera
 2. Utrolig hvor fort det går om dagene:) Her henger jeg i stroppen for å få gjort bedene vårklare:) Fine bed du har altså!!

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen helt otroligt! Man ser skillnad på ett par timmar. Tänk vad växterna ligger i startgroparna och bara väntar på värmen!

  SvaraRadera
 4. Oj det är ju inte klokt hur fort det går som du säger hoppas inte det blir för kallt. I går hade vi frost när jag åkte till jobbet. Ha en trevlig helg//Britt

  SvaraRadera
 5. Ja, det var en väldig skillnad! Här går det lite lugnare till eftersom nätterna är så kalla. Bra på sätt och vis eftersom jag är fullt upptagen av bokföring och bokslut just nu...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 6. Visst växer det så det knakar, det är verkligen svårt att hänga med i år. Jag tycker jag mest springer runt med kameran för att hinna med och fota allt. :)

  Ha en bra helg, Kerstin

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Har spanat lite på bloggen... vilken vacker trädgård ni har.
  Ja nu växer det så att det knakar och det är efterlängtat efter den långa vintern.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Ja, med sommarvärme som den här (i Skåne i alla fall) hinner man absolut inte med. Men härligt är det...
  Hej hej
  /Ann Marie

  SvaraRadera
 9. Man kan inte tro det är sant, det är ju nästan så det växer när man tittat på det :) Du har en väldigt snygg trädgård kram Suss

  SvaraRadera
 10. Ja JÖSSES vad det växer - jag hinner liksom inte med. Det är som himla vackert och som du sade vi håller tummaran så att inte herr frost kommer på besök.
  Jag köpte en Dicenta röd/vit men den verkar ha fryst bort i år- dom sade att den inte var så tålig.

  Linda kermaikkurser är verkligen att rekommendera senst idag stod ett litet barn och bara tittade på slottet jag gjorde hos henne - hon var/är en verklig inspirations källa.

  Jag vill verkligen upp till dig i år. Du hade öppen trädgård dagen efter Helen hade sin träff så då blir det lite ont om tid men en annan dag måste gå att få till.

  Ses vi här den 10 juli?
  Stor kram
  MB

  Ps. Tack för att ville se på mitt bildspel.

  SvaraRadera