måndag 11 april 2011

Ännu en underbar dag!

Idag har jag varit på Göksäter med dotter och barnbarn på förmiddagen:) Vid tvåtiden åkte vi (göran o jag) till en kompis och där fick vi underbart god lunch och en sådan här sagolikt söt liten primula från Kroatien:) Undrar om det går att få reda på vad den heter på latin tro? Sedan var vi och köpte mer gödsel/jord och nu har vi jordförbättrat hela oxelrabatten så i morgon blir det till att försöka rensa klart på baksidan så att vi kan fylla på med mer täckbark. Nu ska vi sätta oss och ta det lugn och bara vara:)

9 kommentarer:

 1. Låter som en underbar dag.vilken fin Primula:)
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Perfekta dagar när man kan få en massa gjort. Idag jobb, imorgon jobb, snart är väl helgen här så det blir tid till trädgården här igen också.(Borde inte klaga, hade semester tre dagar förra veckan)
  Primulan är jättesöt med det lite gulare i mitten.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Söt viva :) I dag måste du haft en underbar trädgårdsdag - så himla fint väder! Jag hann någon timme ute efter jobbet och det är så skönt, dagarna blir längre och mer innehållsrika när man hinner ta en runda i trädgården :)
  Instämmer med måsarnas skri! Just det pratade jag och Johanna om i söndag, det är något speciellt att höra dem om våren :) Och koltrasten... suck.... :)
  Ha det gott :)

  SvaraRadera
 4. Vilken söt viva.
  Visst har vi haft några underbara dagar. Här har jag varit ute från morgon till sena kvällen.
  När det gäller blåsipporna, så dog alla mina inkrukad fröplantor i vinter. I fortsättningen skall jag plantera dem på friland (under buskarna)direkt och då kanske det kan bli någon till dig.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Även vi här på ostkusten fick i går uppleva nästan som det kändes en försommardag.Jobbade ute större delen av dagen.Den vivan var väldigt söt.ha en bra dag.

  SvaraRadera
 6. Hejsan Monne!
  Nu du börjar det verkligen att bli vår eller ska man kanske se det som det redan börjat. Helgen har ju varit underbar.
  Njut och ha det så gott.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Den som kunde få ta det "lite lugnt"! Nej, det tar tid här innan det kan tas det lugnt;))!
  Men, jag gläds åt din fina viva (kan var svårt att få ett sortnamn om det är en hybrid och om den är en art så går det ju kanske att luska ut via google eller något trädgårdsforum ett vetenskapligt namn) Fin färg har den oavsett namnet./Anja

  SvaraRadera
 8. Vilken söt viva! Vi blev också bjudna på lunch av goda vänner i går! Skönt att slippa laga mat ibland.
  Ja, nu drar det verkligen igång i trädgården och visst är det härligt!
  Ha det riktigt gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Söt primula, jag har köpt en liknande namnlös och hoppas att jag ska kunna klara den så att jag kan plantera ut den till våren.

  SvaraRadera