fredag 8 april 2011

Helgvärme?

Det är fredag och solen skiner fast det blåser fortfarande halv storm ute. Fortfarande förkyld men det är inte så farligt. Det ska bli riktigt fint väder säger SMHI nu i helgen, undrar om det kan stämma:) Nu blommar i alla fall denna lilla primula, kanske att det blir mer som blommar och "spricker ut" om nu värmen kommer:)Denna högen av gödsel ........................
.............är nu utkörd och ligger som jordförbättring här i denna rabatten. Det gick åt 18 st. Nu är det bara resten av rabatterna kvar :)

7 kommentarer:

 1. Din blogg Monica är så himla inspirerande! Det riktigt spritter i gamlingens kropp varje gång jag läser dina inlägg:)!
  I morgon skall gödseln få förljuva även mina perennrabatter! Och Chrysan är bra för mycket...!/Anja

  SvaraRadera
 2. Sååååååååååååååååååååååå SNYGGT!

  SvaraRadera
 3. Måste rensa höstens ogräs först (jo, jag dissade min trädgård helt i höstas) men sen så blir det en massa gödsel här med ;)
  Hoppas verkligen på sol och lugnare vindar imorgon - för då ska det rensas!
  Ha en skön helg
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det ser så härligt ut och jag blir så avensjuk på dej, här går det inte att göra nånting alls för all den snö som ligger kvar. Det brukar bli väldigt stressigt då den äntligen försvunnit. Det kommer att bli fin fina rabatter det där!
  Trevlig helg!
  Ewa

  SvaraRadera
 5. Ja, nu är det dags att ställa in sig på att köpa med sig fem säckar gödsel varje gång man kör förbi Bauhaus. Vilket är nästan varje dag...Vilken söt liten primula! Mina första har inte börjat visa färg än, men de kommer snart.Och idag hittade jag vitsippsknoppar i bäckravinen!

  SvaraRadera
 6. härligt med dina rabatter med ny jord,,känner nästan den där goa jorddoften,,hoppas med på gott väder imorgon så man kan rensa lite utre,,krya på förkylningen, ha en go helg
  =)Monica

  SvaraRadera
 7. Hade det inte varit för denna djävulusiska vinden vi har här idag hade jag äntligen kunnat rensa iordning rabatterna. Som det nu är skulle allt jag rörde flyga över till grannen :-) :-) Men två sorters krokusar är i blom i alla fall :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera