tisdag 12 april 2011

Regn!!!

Regnet bara öser ner, undrar när det började för det regnade när vi vaknade i morse och det regnar fortfarande. Det behövs visserligen men det är alltid lite trist när man planerat att vara ute och greja och istället få stå inne och skola om plantor och annat;) Fick i alla fall äntligen delat dahliorna och eldat upp en massa skräp så det var ju bra. Tänk att det genast ser så himla trist o eländigt ut när solen är borta.
Några av pelargonerna blommar så vackert nu, denna vita heter 'Glacis' och den köpte jag som liten stickling på Plantagen för flera år sedan.

6 kommentarer:

 1. Här regnar det inte som tur är för jag har massor att göra, mal mig igenom rabatt efter rabatt, kommer att drömma om torra eklöv i natt.
  Undrar vad du har gjort den där snygga valvbågen av?
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Den har vi köpt på Nisses Växter i Uddevalla, gillade den enkla formen och så är den hög och stabil:)) Gillade den så till den milda grad att vi köpte två, den andra ser du lite längre ner om du klickar upp bilden:)

  SvaraRadera
 3. Så är det Monne. Rena novembern idag.Och det är jättesynd om dig som måste vara inne och skola om...;))! Vilken tur att lilla pelargonen förgyller din tillvaro där inne i alla fall...;)))!/Anja

  SvaraRadera
 4. Ja regn är trist, vi har haft mulet och regnigt hela dagen. Hoppas att det blir finare till helgen då jag är ledig. Va fin Glacis verkar vara, jag gillar vitblommande pellisar.
  Min appleblossom rosebud har dött i vinter men resten har klarat sig och några har blommat lite redan.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är ganska mysigt med ett stilla vårregn som det har varit här. Det brukar lukta så himla gött.
  Våra pellisar har oxå börjat blomma så smått.
  Tänkte jag skulle plantera om våra i år.
  mvh Ken

  SvaraRadera
 6. I dag har varit en fantastisk dag:-) Tack vare regnet har jag fått gjort precis det jag behövde och länge tänkt göra. Hoppas det regnar i morgon också så kanske jag blir klar :-))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera