måndag 25 april 2011

Så himla roligt!

Påskhelgen är nu över för i år,men vilket väder vi haft:)) Det har varit helt underbart att vara ute i trädgården och pyssla nästan från morgon till kväll:) Jag har nästan uteslutande hållit på med mina övervintrade perenner i krukor, de har stått i pallkragar och växt "med" ljuset och solen så nu behöver de inte stå skyddat längre:) Så det blev till att fixa till plats för dem så att pallkragarna kan användas till annat bland annat avhärdning av fuchsiasticklingarna, har fått ut sammanlagt nu 50 krukor;) Mina "moderplantor" har åkt ut på logen och resten får vara på altanen så länge. Göran ska fixa till en ställning så att vi kan lägga skyddande tygstycken (typ lakan) över på natten om det skulle bli frost. Har haft riktigt roligt och mysigt idag fast jag var helt ensam eftersom Göran jobbar, glömde till o med att äta middag hehe det gjorde jag två timmar senare sedan gick jag ut igen:) Livet är underbart!!

5 kommentarer:

 1. Ja vilken underbar påskhelg det har varit.Så mycket jobb du hunnit med.Måste kännas skönt.Igår var vi på första besöket hos sonen och hans hus vid Mälaren.Det var riktig sommarvärme.Toppen att ny säsong med besök där har börjat igen.

  SvaraRadera
 2. Nog har det varit underbart, trots att "barna" befunnit sig på Tjörn och i Skåne.
  Alla mina fuchsior mår också bra, tror det är sju sticklingar. Utedagar förstås för dem och oss!
  Ha en skön avslutning på påskhelgen.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. ja härligt är detta väder, jag har med pysslat med min trädgård från morgon till kväll,,det är så gott att få göra sånt man gillar..alla mina pellisar är nu omplantterade och står under skuggväv i växthuset.
  ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera
 4. Ja här uppe har det varit en sagolik helg, jag har aldrig krattat gräsmatta i april men det har jag gjort i år:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Åh, vad långt du verkar ha kommit. Jag förstår att du känner dig nöjd. Verkligen häftigt att dina Fuchsia redan kommit ut. Jag tror jag måste ta tag i mina inköpta sticklingar i källaren. Kanske de åtminstone ska få nya krukor. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera