fredag 29 april 2011

Snart........troligtvis i morgon:)

Paeonia mlokosewitschii (Svavelpion) är inte långt från att slå ut nu, skulle tro att den gör det i morgon;)) Idag har det varit ett underbart väder, vi har gjort en hel del i trädgården fast det gick bort flera timmar mitt på dagen men möte för Görans del och jag var och klippte mig och uträttade en hel del ärenden:)) men efter maten pysslade vi en hel del. Vi har köpt en ny klätterställning/obelisk till vår Clematis recta 'Purpurea' det blev riktigt bra ska se om jag kan fota imorgon:) Nu i kväll fick vi besök av tre damer som ville se vår trädgård;) Alltid trevligt att visa trädgården för entusiaster:)) även om det inte är så mycket att se på just nu.
När jag köpte Clematisstödet hos Hartills köpte jag även denna söta bur hos grannen Mia Maräng:)) hade tänkt ha den inne i stödet men det passade inte så bra, men jag ville ha den ändå:)) tyckte att den blev riktigt fin här på bordet:)

8 kommentarer:

 1. Men vilken söt bur! Himla gulligt med med blomster innuti :)

  Spännande med clematisstödet - Harthills? Blir nyfiken, får goggla på det. Just nu klurar jag på lite förändringar i min lilla täppa och skulle vilja ha lite höga klätterstöd för klematis. Har en del klematis som inte trivs och har nu krukat dem och de behöver något att klättara på, har en ide med armeringsnät, får se vad det blir av den.

  Ser på dina bilder och skillnade på bara två veckor, helt otroligt! Jag kan näste se hur växterna växer till sig..... men det är torrt, mycket torrt, skulle behöva ha lite väta, helst om natten :)
  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fin bur! Förstår att du föll för den:)
  Så långt svavelpionen har kommit hos dig. Är dom tidigare än vanliga...eller? Mina doftpioner har knappt lämnat jordnivån.
  Snygg skylt du gjort hos Linda!!
  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Hej, hej!

  Tänk att man blir så frestad av alla fina trädgårdsprylar...
  Och - HJÄLP! - aldrig har jag varit med om så tidig blomning av så mycket! Och fort går det över dessutom. Undrar just om det är något som blommar i juni när de flesta försommarblommande redan är på G?!/Anja

  SvaraRadera
 4. Jo Merja de är tidigare än doftpioner men i år är de ytterligare två veckor tidigare:)En del av mina luktpioner är riktigt stora de också.

  SvaraRadera
 5. åå vad spännande hoppas den slår ut i dag!den är så otroligt vacker denna pion.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 6. Kikar in för att önska dig en härlig helg!

  SvaraRadera
 7. Tänk att din svavelpion redan har knopp,så härligt den måste vi ju få se utslagen.
  Vilken gullig bur, en sån skulle jag vilja ha. Jättefint med blomman där inne!
  Ewa/sqrulan

  SvaraRadera
 8. gillar din bur och redan en pion som är på väg.//Britt

  SvaraRadera