onsdag 27 april 2011

Höll nästan på att missa Dicentra cucullaria (Sjömanshjärta) Den blommar bredvid den vita Corydalisen så det var en ren tillfällighet att jag såg den:)) Har varit en fin dag i dag,kallt som sjutton i morse men senare när solen kom fram var det riktigt skönt:)
Gick upp på berget på baksidan huset för vi skulle upp till sonen och hjälpa honom att räkna ut hur mycket virke han behöver till en altan:)


Uppe på berget får man en bra överblick över trädgården:) Här syns Magnolia stellata blomma och även Rhododendron 'April Gem' det är det vita till höger om magnolian. Klicka upp bilden så syns det bättre.
Här är den andra gavelsidan och det växer och växer;)

6 kommentarer:

 1. 'April Gem', både tidigblommande och vacker. Visst blev det en härlig dag fast det var kallt i morse.
  Har nästan bestämt mig - tror jag åker med. Hör av mig i morgon.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Sjömanshjärta är något jag saknar i trädgården, men det går ju att fixa, det finns ju de som lever på att sälja växter ;) !
  Ha det riktigt bra!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 3. Har tidigare missat att lägga in din blogg i min lista, men nu så, nu är jag följare =)
  Åh! Magnolia! Det drömmer jag om till våran husträdgård. Men det är en del gräva, planera, flytta om m.m. före nyinköp är aktuellt...!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Det riktigt pirrar i en när man ser allt som växer. Tänk att vi äntligen är här nu, i vårblomningens tid! Det är knappt så att man tror att det är sant.
  Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Älskar Sjömanshjärtan som kommer med våren:-))
  Ha en bra dag!
  M-L

  SvaraRadera