måndag 18 april 2011
Idag slog min röda blåsippa ut:) Ja, jag tycker ju att den är mer rosa än röd men....
Inte bara blåsippor slog ut idag, ornäsbjörken tyckte att det var dags också:) Vädret har varit helt underbart med strålande sol och en svag bris. Har legat på alla fyra i rabatterna idag också så just nu är jag både jordig och svettig så en dusch ska bli underbart. Jag har också passat på att njuta av allt som händer i trädgården och suttit på altanen med en bok:) Nu är det gott att leva;)

Den här blåsippstuvan ska jag flytta, ser ni sorkgången under? Den hänger liksom i luften så jag ska se om jag kanske har mer tur att klara mina blåsippor om jag flyttar dem till en annan rabatt.
Rhododendron 'Praecox' slog också ut idag ännu en av de tidiga sorterna:)
Krokusarna är så vackra när solen lyser på dem:)

4 kommentarer:

 1. Så vacker den röda blåsippan är!
  Idag sålde jag en blå vitsippa och en vit blåsippa till en kund. Hon såg lite konfunderad ut... ;)
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Jättefina sippor och andra blommor. Jag har blå, röd (rosa) och vit blåsippa, som blommar för fullt nu! Jag älskar sippor. Såg att min svavelsippa, som står i planteringskön, är full med knoppar, men vitsipporna syns inte till ännu.
  Ha det riktigt gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 3. Rhododendronblom redan! Här var det flera minusgrader inatt så jag hoppas att mina rhodisar väntar ett tag...

  Även här har sorkar härjat, än så länge utanför inhängnaden men jag vill gärna veta hur man kan bekämpa dem. Vi får hjälpas åt att hålla utkik efter tips.

  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Hej. Den röda blåsippan är så fin. Skulle gärna vilja ha den och vit blåsippa också men det blir nog till att beställa för framför allt den vita är svår att få tag på i Stockholmstrakten.
  Ha det så gott med dina vackra vårblommor
  Kristina

  SvaraRadera