torsdag 19 november 2009

Lite pyssel inför advent!

Det här har jag roat mig med de sista dagarna:) ett hjärta av mossa dekorerad med kottar och en ticka samt egenhändigt gjorda rönnbärsgirlanger. Bara snodda ideer allt i hop;)
Sedan har jag lite "snöat" in på chabby chic stilen och insåg att jag absolut inte ville ha denna fär på stakarna i vardagsrummet i år. Så det var bara att ta fram färgburken:)
Först ett lager...  sen 4 till då först var jag nöjd.
Här har jag dekorerat med lite pärlgirlanger och spets. Ser ni det lilla söta korset på spetsrosetten de och det rödrandiga bandet köpte jag idag hos " Mia Maräng"  De har så mycket fint i sin lilla butik att man blir alldeles vimsig efter en stund (mer än vanligt) Man vill bara ha allt:) Jag har inte tjuvstartat med att tända stakarna det var bara för effektens skull när jag fotade. De tänds inte förrän nästa helg.

7 kommentarer:

 1. Vad pysslig du är. jag har börjat lite smått med en granristomte men den har ingen luva ännu men snart så. Julbocken hoppar jag över i år:)

  Ljusstaken blev betydligt finare i vitt och de fina banden blev pricken över i:et.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Så fint du har pysslat. Staken vart snyggare vit//Britt

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ser att det har hänt mycket hos dig sedan jag läste sist. Ibland får jag nog av datorn och är inte ute på nätet på flera dagar.
  Vedboden verkade inte vara för "trevlig". Det är bättre utan den. Bra idéer har du så jag hoppas att få se dom färdiga så småningom.
  Är det redan vår hos dig? Vi får hoppas att växterna inte får fnatt och börjar att växa innan den riktiga vintern kommer.
  Vilket fint hjärta du har gjort. Sånt där kan inte jag.
  Ljusstaken är mycket snyggare som vit.
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev! Ljusstaken böev supersöt :)

  Och förresten är snodda idéer alltid bra :)

  SvaraRadera
 5. Vad fint du pysslar. Det är skoj så här innan advent att ändra gamla saker eller göra lite nytt. Jag har roat mig med att sy en ny stolsdyna till en ensam stol och genast får man mera ideer...men dom ska förverkligas också *ler*

  SvaraRadera
 6. Det blev ju mycket tjusigare! Alltså dags för kopiering - mina ljusstakar ser inte direkt spännande ut.

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Det blev ju kanon fint både med målningen och dekorationen. Det var kul att du tittade in i min lilla butik. Ikväll skulle jag sy upp ett par gardiner av gamla lakan men det krånglade bara så jag blev sittade framför datan.
  Hoppas vi ses snart igen.
  Krami Mia Maräng

  SvaraRadera