fredag 27 november 2009

En orgie i ljus!

Nu är det mer eller mindre färdigpyntat till 1:a advent, lite omjusteringar och eventuella nyköp tillkommer ända fram till jul:) Detta är det "vita" fönstret, hade ju sett lite mysigare ut med lite snö på utsidan eller i alla fall lite frost men man kan inte få allt :)
Blockljus, kronljus, värmeljus ja, ljus i ALLA former o storlekar går det åt mängder av i dessa mörka tider. Den här lyktan i sovrummet tycker jag mycket om det blir så mysigt med levande ljus över allt. Måste dock tänka på brandrisken så man får gå extra kontrollrundor om man ska åka någonstans:)
Sen är det ju inte BARA ljus o mys i dessa tider man får ju jobba lite också:) det här är en del av det som ska putsas idag inför julen, det blir så vackert i stearinljusens sken:)

5 kommentarer:

 1. Oh så vackert. Gillar det rena vita och alla ljus.

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Så vackert det ser ut. Själv kommer jag nyligen in från ladugården där jag gjort några blomarrangemang med mossa. Annars så har jag ännu inte kommit så långt med adventspysslet.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Ja det är fantastiskt bra med ljuslyktor, när man älskar ljus och katter.
  Man vill ju inte att svansföringen ska hamna i lågan. Vi har inte alltid sån pli på våra 4 katter. Ha det gott Carina

  SvaraRadera
 4. Haha, ja Carina om det bara gällde svansföringen men mina är så korkade (förlåt mina älskade katter) att de ska nosa på lågan.

  SvaraRadera
 5. Vackert, vackert! Det är underbart med alla ljus man får tända. Var på loppis och fick tag på ytterligare en mässingsljusstake - hög och fin.

  SvaraRadera