onsdag 4 november 2009

Änglar.... visst finns de!

Idag är en sådan dag som man egentligen bara vill vara inne och kura. Det blåser något vansinnigt och är bara + 3 grader varmt fast med vinden till det så känns det som minst -5 grader brrrr. Jag var i alla fall tvungen att ge mig ut i ett ärende och hade min vana trogen kameran med mig. Tog ett foto på havet, ser inte speciellt lockande och inbjudande ut eller hur:)
Jag åkte hem och kände för att göra något kreativt så sagt och gjort ... dessa porslinsänglar har jag fått av mina barn någon gång för många år sedan. Då guldfärgen är lite FÖR mycket så kom jag på att måla om dem. Så här såg de ut innan.
Så här ser de ut nu. De blev rätt bra tycker jag.
I går var jag på Göksäter och hittade den här adventsljusstaken som jag föll för. Blir jättebra i kontorsfönstret till advent:)

5 kommentarer:

 1. Himlars vad fina dom blev. Vitt är ju verkligen passande till änglar. Havet ser inte så inbjudande ut här har det blåst och varit grådisigt hela dagen. Nu får jag programmera om mig och godta att det kommer att vara glest med soldagar framöver. Men snart så kommer snön och då blir det mycket ljusare ute nu är det för bedrövligt.

  Ha en fortsatt fin kväll
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vad fina änglarna blev! Håller med om att det kan bli lite för mycket med massa guldfärg.

  Adventsljusstaken var underbar! Brukar ju inte vara så förtjust i sådana men denna var i en klass för sig själv :)

  SvaraRadera
 3. Den var jättefin tyckte jag med;) Den fanns i svart med bara 98:-

  SvaraRadera
 4. Vitt är vackert och ger en exklusivare känsla än guld. Nu ska jag måla min stora guldängel vit, så slipper den stå undangömd på övervåningen. Tack för idén *ler*

  SvaraRadera
 5. Visst finns änglar!!! Älskar och samlar på dem. De blev klart snyggare i guld...hm, kanske skulle jag härma dig?!?? Tack för idéen!

  SvaraRadera