lördag 12 juli 2014

Var "bara" ett?

 Trots att rådjuret var ovanligt grym mot mig i år så blommar det ändå en hel del nu även om en del är halvt avätna och vissa inte kommer att blomma alls :( Att jag skriver rådjuret i bestämd form är för att det troligtvis "bara" rörde sig om ett, nu blev det överkört för ca en månad sedan och eftersom det verkar lugnt i trädgården nu så antar jag att det var detta som kalasat på mina dagliljor. Men som sagt nu blommar en del ändå som den här nya för i år. Den har bara en stängel men många knoppar:) 'Lots of Laughter' heter den:) Hoppas mycket på den till nästa år då den säkerligen har aklimatiserat på sin nya växtplats och kan visa upp sig ännu bättre:)
 Några som faktiskt fick vara ifred helt är dessa tre, kanske beroende på att de står långt in i rabatten:) Det är från vänster 'American Revolution', 'Comandment' och 'Watchyl Dancing Spider'
 'Chicken on the Run' är riktigt kraftig med många stänglar i år:) Kanske gillar rådjur inte kyckling för den är orörd till skillnad från den bredvid :)

 'Christmas Ribbon' har fått några stänglar avätna men de som är kvar är underbara blommor på:)
'Egyptian Queen' har klarat sig helt:)

2 kommentarer:

 1. Där har du redan många finingar som blommar. Bara en av mina har slagit ut än så länge.
  Riktigt skönt idag med en svalare och blötare mellandag! Ha det gott! /Anja

  SvaraRadera
 2. Attans rådjur. De borde väl ha tillräckligt att äta utan att smaska i sig av våra trädgårdar. Härlig färgskala på dagliljorna och kul namn på flera av dem.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera