fredag 11 juli 2014

Sista dagen o hemresan!

 På söndag morgon förberedde vi oss för att hålla vårt "föredrag", vi visade bilder på och från vår trädgård:) Det var lite synd att det inte fanns mörkläggningsgardiner (färgerna blev inte så bra) och det fanns ingen mikrofon så det hördes kanske inte så bra men jag hoppas att alla hade förståelse för det och inte blev för besvikna. Efter att vi var klara och lunchen var avklarad så var det dags för växtmarknad:) 
 Här är föresten goa Bitte i vitt :) Efter en stunds tittande och tjôtande med alla trevliga människor satte vi oss i bilen och började vår hemresa. Vi hade redan checkat ut från hotellet på morgonen så det var bara att köra:)
 Vi hade tänkt åka via Köping för att titta in på Bûrgers men när vi närmade oss Sala kom vi på att det fanns en filial även där:) 
 Måste säga att Bûrgers Växtgård är bland det finaste och mest välskötta ställen jag varit på. Allt är så enormt snyggt exponerat och man blir så sugen på att handla enbart på att se alla smakfullt arrangerade blommor och läckra krukor o annat pynt. 
 Kolla bara på färgernas samspel. Inga raka tråkiga blombord utan estetiskt på alla sätt:)
Såå snyggt exponerat!
Efter att ha strosat runt här en stund (synd att det var så himla varmt ca 30 grader) var vi tvungna att sätta oss i bilen och få lite svalka från AC:n Men det blev lite betongkrukor och annat pynt som vi fick med oss hem. Kan verkligen rekommendera att besöka dessa ställen för det är lika fint i Köping:)
Nu är det fredag och Göran har redan jobbat i tre dagar efter att ha haft semester i 6 veckor. Fattar inte att vart tiden tagit vägen. Nu ska vi i alla fall försöka att ta hand om trädgården i helgen och jag hoppas att det kommer regn för både Ornäsbjörken o linden har börjat att gulna:( Ha en trevlig fredagskväll alla!

1 kommentar:

  1. Bürgers i Sala är ett favoritställe. Ligger på väg från oss till sonen med familj i Västerås.
    Kul att läsa om hela resan.
    /Anette

    SvaraRadera