måndag 28 maj 2012

Var totalt slut!

 I går hade vi alltså "Öppen Trädgård" Det var liksom "avslutningen" på en väldigt hektisk period för oss. Det har varit mycket rensning (man vill ju ha det så fint som möjligt) men också mycket annat som gjort att man blivit trött. Att jag dessutom är inne i en usel period kroppsligt sett har ju inte gjort saken bättre. Men - skam den som ger sig:) Vi/jag har klarat av det och i går var det en strid ström av besökare som kom och det är ju så himla roligt att få prata växter, träffa gamla bekantskaper och möta nya:) Vid 19.00 när härligheten var slut var också jag totalt slut, både fysiskt och psykiskt så jag orkade varken att blogga eller att kommentera era bloggar:( Men efter en god natts sömn och en dag idag som mest bestått av att gå omkring och "inte göra ett dugg" mår jag nästan bra igen:)) Nu blommar gullregnet så vackert och ett annat lite mindre som vi fått av goda vänner blommar som aldrig förr på ett annat ställe:)

 Även blåregnet slår ut - mer och mer för varje dag:) Hoppas att det utlovade regnet inte slår sönder allt nu om det börjar regna.
I den ena stora perennrabatten har det nu nästan vuxit ihop, så nu syns det inte så mycket om det växer ogräs:)  Bistorta major (Stor Ormrot) blommar för fullt tillsammans med aklejor, nävor och annat som kommer att blomma lite senare. Ormroten älskar jag så den har jag planterat lite var stans i rabatten, en underbar blomma att ha i buketter:)

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat med öppen trädgård. Gullregnet är jättefint, kanske inte en liten skog som på botaniska men ändå underbart. Hoppas kroppen återhämtar sig snart.
  Allt gott!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Förstår dig! Skulle nog inte klara av att ta emot en massa människor här. Det får räcka med grannar som vill titta----

  SvaraRadera
 3. Som jag sagt i en annan blogg så har vi äntligen fått fart på datorn igen (så länge det varar)så nu kan vi ta del av bloggvärlden igen.
  Vi har också haft öppen trädgård och visst är det roligt med alla besökare som kommer men som du säger man är mer eller mindr död när kvällen kommer, men ack så stimulerad av alla trevliga besökare.

  SvaraRadera
 4. Vad bra att dagen vart lyckad och att det kom mycket besökare. Nu får du ta det lungt och vila dig//Britt

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är slut, det är mycket fix innan och sen alla möten med människor tar på en. Men jag förstår att ni hade mååånga nöjda besökare i eran trädgård, för den är ju så fin!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 6. Det blev säkert en succé! Att man blir slut av att försöka färdigställa trädgården för besökare vet jag. Men, det ser riktigt lummigt ut hos dig. Och Monne: Man behöver INTE blogga varje dag;)))! Det har jag slutat med.
  Tänk när folk var hos mig i förrförra lördagen - inget var utslaget. En verkligt trist dag att visa trädgården. Fyra dagar senare hade allt formligen exploderat och det skulle ha funnits hur mycket som helst att visa. DET blir man också slutkörd på;))! Alltså att städa och försöka göra det fint när allt som inte är städat syns så väl. Idag kan man knappast skönja ogräset ens ;))!
  /Anja

  SvaraRadera