onsdag 2 maj 2012

Har inte riktigt tid:)

När vädret är så här ljuvligt på dagarna och man är ute hela dagen och pysslar så är det inte riktigt tid till att blogga:) I eftermiddag/tidig kväll tog vi en sväng till svärmor, en fantastisk kväll på hennes balkong fast när solen försvann bakom berget blev det betydligt kallare. När vi gick hem var det så underbart ljust - som en riktig sommarkväll och trädgården skimrade i ett vackert kvällsljus:) Den här Shisandra chinensis (Rysk rot eller Fjärilsranka) var speciellt vacker med sin limegröna färg i kvällssolen nästan självlysande:)

4 kommentarer:

 1. Ja nu är det stressigt om man ska hinna med allt..
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Har inte heller tid men nu har jag i alla fall läst dina senaste inlägg och visst är Skottland fantastiskt. har varit där fler gånger med trädgårdsvänner och en gång med två barnbarn som gav en helt annan upplevelse.
  /evab

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket kul du har bloggat om dom senaste dagarna! Den där älvdören, den är ju helt underbar! Du är så himla duktig med lera.

  Kul att se bilder från Skottland, det hade jag gärna sett fler ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, nu finns det mycket att göra. Jag har varit bortrest, så nu är det verkligen fullt upp. Vädret kan vi ju inte klaga på heller.
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera