måndag 21 maj 2012

Följ med på promenad på Kärleksstigen!

 Idag har det varit rena högsommarvärmen;) Var ute hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen i trädgården - UNDERBART!! Nu fullständigt exploderar det i rabatterna, man kan nästan se hur hostabladen vecklar ut sig:) I kväll höll vi på att greja i rabatterna ända till 7. Tog en sväng på Kärleksstigen med kameran - häng med om ni vill:) Här ser ni kabbelekan till höger och Hosta 'Sagae' lite längre upp till höger.
 Den lilla söta gula Rhododendron är 'Wren' och till höger växer vild kaprifol över stenen. Alla ormbunkar är vildväxande.
 Här utefter Kärleksstigen har Göran "pluttat" ner många olika Rhododendron. Till vänster Rh. 'yaku Angel' Till höger utanför bilden ligger den nya dammen som vi håller på med.
 Här tar grusgången slut och övergår i skogsstig:) På bänken kan vi sitta och se ut över havet (Stigfjorden) om vi vill:)
 Sista biten av skogsstigen, och där står Göran och gräver ner fler Rhododendron:)) Klicka gärna upp bilderna så ser ni bättre.
Måste bara visa att snart slår dillpionen ut:)

6 kommentarer:

 1. Härlig stig och visst är det fint när dill pionen är på väg att slå ut//Britt

  SvaraRadera
 2. Så välbekant den känns nu då man gått där en gång!!Och lika vacker idag som då...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Så häftig trädgård ni har!

  SvaraRadera
 4. Tack för en riktigt härlig promenad.i din trädgård.

  Jag väntar också på pionernas blommning.
  Svavelpionen står först på tur och jag hoppas att jag hinner se den för vi åker ut först på Fredag till sommarstället där jag har trädgården.
  Nu börjar värmen komma hit och allt växer så det knakar.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Så underbart med en kärleksstig. Hur stor trädgård har ni? Min är pluttig;) Har bara ca 1100 kvm ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är ju en jordbruksfastighet så vi har ju "gått" in lite på markerna runt om trädgården också:) Det är kanske 4-5000 kvm just nu haha

   Radera