torsdag 3 maj 2012

Var ska jag ha dem?

Härom dagen hämtade jag ju lite av keramiken jag gjort hos Linda bland annat dörren/porten till"älvornas rike" den visade jag ju i ett tidigare inlägg, här är några till av de saker som jag hämtade:) Detta fatet eller vad man nu ska kalla det har hål i botten för att överblivet vatten ska kunna rinna ut och så limmade jag fast det (speciallim) på en marschallhållare detta för att kunna få upp det lite över blommorna eller trycka ner det en hel del om jag så vill;) Får se hur/var det hamnar.
 Så här hade jag alltså tänkt mig det hela, lite jord i botten och på med mossa och vattna rejält. Här har jag lagt en ödla i gjutjärn men jag vet ännu inte var jag ska ha det någonstans. Det måste liksom "mogna" fram det där med placering av mina saker jag gör:))
 Det är är en kalla modell större;) fastsatt på ett lite grövre och längre armeringsjärn och ska användas till blomstöd:) Gjorde en lite mindre också, dessa är inte heller utplacerade på sina platser ännu.
 Detta fatet/ampeln/fågelbadet blev jag väldigt nöjd med, färgerna blev precis som jag hade tänkt mig:) Har inte riktigt bestämt mig för hur och var jag ska ha detta heller:)) Ni märker att jag är väldigt velig:)) Men som konstnär får man lov att vara lite udda och jag vill att det ska passa på sin plats och inte bara se "ditsatt" ut om ni förstår vad jag menar:)
Sedan bara måste jag visa er min underbara lilla paddtreblad (Tillium sessile Rubrum) Köpte en liten pluttplanta i Danmark förra året i en privatträdgård och blev så himla glad att den överlevde vintern:)

5 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk liten planta.. paddtreblad? har något jag köpte som ett liten planta ser lite lik ut på bladen.. trillium i alla fall men vilken sort? ja det vete sjutton.. Men du vad mycket fint du gjort hos Linda.. gillade verkligen älvdörren du visade och det där fatet o även stödet var jättefint. Ja klura på du var du ska ha det för det är viktigt som du säger att det blir på rätt ställe.. ha det gott Moa

  SvaraRadera
 2. oh vad fin din Trillium var, har bara två vita ,,dom tillhör mina favoreiter,,varje vår då dom kikar upp har dom utökat sig själv med en..Fina grejor du gjort, förstår precis det där med att mogna in ,,jag låter mina grejor liksom provas in ..lite här och lite där tills jag till slut oftast hittar någonstans för dem, och hittar jag inte så ger jag bort dem,,
  ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 3. Köpte också i fjol en pytteliten Trillium Sessile, som kommit upp och kanske kommer med en blomma. Roligt att få se din!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina saker du har gjort! Jag blir inspirerad! Trevlig helg!/Leila

  SvaraRadera
 5. Hej Leila! Trevligt att du vill följa min blogg:) Är ibland dålig på att se om jag fått nya följare men du är hjärtligt välkommen:)/Monne

  SvaraRadera