lördag 12 maj 2012

Att man aldrig lär sig!

Nu blommar Pyrus salicifolia'Pendula' (Silverpäron).  Vi planterade det förra våren och det verkar ju som om det trivs:) Vackra väldoftande blommor gör ju inte saken sämre precis:) Har rensat en rabatt idag, du milde vad mycket ogräs det blir snabbt:( Nu har jag ont lite här och var så i morgon får jag nog ta det lite lugnt. Det värsta är att jag tycker att det är så himla kul att rensa efter regnet när det går lätt att rycka upp ogräset men tänker inte på att det onda kommer lite senare, så i vanlig ordning har jag gjort för mycket (för mig);( Att man aldrig lär sig.
Blommar gör även den här trevliga växten Mukdenia rossii (Lönnbräcka) Blev rekommenderad att skaffa denna av en kompis och det har jag minsann inte ångrat;) Den är så fin.

5 kommentarer:

 1. Har varken silverpäron eller lönnbräcka, kan gott tänka mig båda.
  Efter en heldag ute, känns det i hela kroppen. Natten får ge vila. Imorgon blir det utegöra igen. Måste passa på lediga dagar!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Du visar två fina växter, som jag gärna skulle vilja ha. Jag vet inte om silverpäron är härdigt här.
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 3. ja att man aldrig lär sig:)) Inte jag heller , känner att jag varit igång för mycket idag, men jag håller med dig det är kul att rensa. jag har haft lönnbräckan i några år nu men den har aldrig blommat hos mig, får hoppas i år då:)Silverpäron är ett sånt där träd vi bara kan drömma om här...
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 4. Men vad skönt att det inte bara är jag som förtar mig. Men denna veckan har jag förberett för min skull. Avbokat 2 saker som skulle inneburit massa jobb. Nu kan ja istället vara i trädgården och göra det som faller sig. Ibland måste man prioritera sig själv. Kram/Fia

  SvaraRadera
 5. Silverpäron står redan på önskelistan, men nu hamnar allt lönnbräcka där med. Vilka vackra blad; blommorna ser ut att höra till dekorationen på en tårta!

  SvaraRadera