torsdag 1 september 2011

ÅRETS TRÄDGÅRD!!

Idag har vi varit och uppvaktat och gratulerat Birgitta H Olsson (Glädjekällans Trädgårdsblogg) för utmärkelsen ÅRETS TRÄDGÅRD!! Det är tidningen 'Drömhem & Trädgård' som utsett hennes trädgård till detta och jag/vi kan bara instämma:) Mellan 12.00 - 16.00 var det öppen trädgård och det var många som ville gratulera Birgitta o Sune till denna utmärkelse. Hennes trädgård är bland det finaste jag vet, där kan man vandra omkring länge och låta sig inspireras av både växter, planteringar och konst/stilleben:) Det är en enormt stor liten trädgård om ni förstår vad jag menar:)
Det var synd att vi inte kunde stanna så länge men jag var tvungen att köra Göran till jobbet. Men vi fick i alla fall vara med en stund och träffa både bloggvänner och andra besökare:)
Här står en del och beundrar och diskuterar något i en av rabatterna. Känner ni igen Annika Christensen ( Naturliga Ting Trädgårdsblogg)? Det är hon med den lilla kameran:)) Tack för päronet Annika det var jättegott;))
Uppvaktad blev hon med både blommor och annat:)
En del av trädgården.

6 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Det är alltid roligt att du kikar in till mig,tack!
  Det ser ut att vara en underbar trädgård,men monne jag vill se mer av den. Tog du några mer kort. Ska gå in på vinnarens blogg och kolla.
  Ha det så gott.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hejsan Monne!
  Det var jätteroligt att även få träffa dig! och Birgittas trädgård - ja, där räcker inte superlativen till!/Anja

  SvaraRadera
 3. Hihi... det var ett härligt och perfekt uttryck för Birgittas trädgård "enormt stor liten trädgård" :) Ja, hennes trädgård är verkligen en favorit. Och vilken tur vi hade med vädret - underbart! Kram :)

  SvaraRadera
 4. Pussgurka! :) Vi hörs i morgon!

  SvaraRadera
 5. Jag blir riktigt avundsjuk! Vill också dit men jag jobbade idag, men det måste blir någon annan gång, den trädgården ser helt underbar ut när man ser bilder.

  SvaraRadera
 6. Det var så roligt att du och Göran kom. Sensommarbuketten vi fick står på köksbordet och är fortfarande lika fin och kottesamlaren har kanske fått en egen plats :-)
  Ha det gott och trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera