tisdag 6 september 2011

Solsken och ösregn!

På förmiddagen ringde svärmor och frågade om jag ville följa med till Göksäter (Orust Ullared:)) kunde ju vara kul tänkte jag, Göran sov efter att ha jobbat natt. Det var varmt ute men blåsigt, dock var det ok eftersom det var ljumma vindar:) Solen sken och det var allmänt trevligt väder men senare på eftermiddagen när Göran vaknat och vi skulle fortsätta med dränneringsdiket kom de första regndropparna:( Fick i alla fall grävt färdigt och lagt i markduk och slang samt två skottkärror med grus innan vi gick in. Nu har det börjat att blåsa upp rejält och gula (och gröna) löv virvlar runt husknutarna. Vinden tar i så till den milda grad emellanåt så att det dånar. Regnar gör det också:( i förrgår tömde jag regnmätaren- 50 mm på ca 2 dagar, undrar hur mycket det blir i dag?

Önskar att det blir en fin september så att man kunde få fixat till det vi tänkt innan vintern men det verkar som om det ska regna i flera dagar enligt SMHI:( Just nu känns det inte som början av september utan mer som slutet av oktober eller så. Ja ja - (suck) Det blir nog bra till slut, det brukar alltid bli bra till slut;))

4 kommentarer:

 1. Förstår att ni har haft det blött och eländigt och prognoserna är ju inte så uppmuntrande precis. Här har det också regnat men lagom mycket än så länge.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig. Det räcker med regn nu. Kolla min blogg så får du något annat att göra än irritera dig över vädret.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 3. Ja fy vilket busväder vi hade i går eftermiddag och långt in på natten, men NU skiner solen - nästan i alla fall.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hejsan Monne!
  Gillade särskilt det sista du skrev: " Det blir nog bra till slut, det brukar alltid bli bra till slut;))"
  Underbart!/Anja

  SvaraRadera