måndag 12 september 2011

80-årskalas!

Idag har vi firat min lilla moster hela dagen:)) Hon fyller 80 år idag!! Kan inte fatta det, och inte hon heller tror jag;) Hon är som min extramamma eftersom jag tillbringat mer eller mindre alla skollov hos henne och min morbror i Marstrand när jag var liten. Vilka underbara minnen man har från den tiden. Eftersom hon inte ville vara hemma med allt vad det innebär och inte har så stort utrymme föreslog jag att de kunde komma till mig och att det bara var vi i närmaste familjen som grattade henne;) Så det var mamma o pappa, min syster med man, min bror med fru, mina barn och barnbarnet;)) Göran jobbade tyvärr men det finns lite godsaker sparade till honom:))
Den här vackra buketten fotade jag på Nisses växter, en riktigt läcker skapelse!

4 kommentarer:

 1. Ahaa! Nisses är något jag får lägga till minnet:)!
  Fast, nu undrar jag om jag får helt enkelt sluta att blogga - det finns så många frestelser varje gång jag besöker någons blogg - för en stackars pensionär att det får bli Mjau till lunch och middag snart...typ;))))!Anja

  SvaraRadera
 2. Hälsa födelsedagsbarnet att 80 är väl ingenting nu för tiden!
  Säger en som själv blir 80 nästa gång jag fyller jämna år:)

  SvaraRadera
 3. så underbart att kunna erbjud det till henne, måste ha varit mycket uppskattat av henne , att slippa ha allt folk hemma.
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 4. Så gulligt att du ställde upp och ordnade firandet av mostern!
  Vacker bukett!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera