söndag 7 februari 2010

Underbara, ljuvliga tulpaner!

Dessa tulpaner fick jag av min älskling, tycker att färgen är helt underbar:)  Idag har jag skolat om en hel del sticklingar. Det var både fuchsior, rosor, lingontry och pelargoner. Tog ju några nya också när jag ändå var i farten. Göran upptäckte att det var en del av hans Rhododendron sticklingar som rotat sig också och det är ju så himla kul:) 

7 kommentarer:

 1. Verkligen en läcker färg på tulpanerna.
  Mariana

  SvaraRadera
 2. visst är det skönt att åter få hålla på med jord igen:)

  SvaraRadera
 3. Urläckra!
  Kul med sticklingarna också - det finns hopp om ett liv efter detta (vintern alltså...)

  SvaraRadera
 4. Väldigt tjusiga tulpaner - det är extra roligt med lite annorlunda sorter. Jag måste också börja med sticklingar - har lagt band på mig, för jag brukar vara så tidigt ute. Grattis till de rotade Rhododendronen. Det finns ju en otrolig uppsjö av färger och sorter, som vi ju fick se på Trädgårdsbloggen. Vill du bli av med fuchsiasticklingar köper jag gärna av dig!

  SvaraRadera
 5. Har aldrig sett så underbara tulpaner! Men här uppe i obygden så är det oftast tulpaner från coop som hamnar på bordet. Är så jädra irriterad på de jag hittils har köpt i år, speciellt dom vita, för redan dagen efter ser dom ut som dom är färdiga för soptunna! Och vissa har bara själva blomman torkat ihop? Sååå dålig kvalité! De brukar ju annars stå så länge i vasen?

  Så härligt med alla sticklingar!

  Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Underbara tulpaner - mne jag håller med Anita, här är det Ica´s eller Coop´s tulpaner som gäller. Tur man gillar lila!
  Fast igår köpte jag mig en söt liten aprikosfärgad ros på ICA, ska försöka få den att överleva tills det är barmark så jag kan gräva ner den ute någonstans.

  SvaraRadera
 7. Läckert, de ser ut som tulpanerna gjorde förr på gamla blomstertavlor. Fantastisk färg!

  SvaraRadera