måndag 22 februari 2010

Giganter!

Jag har sagt det förut men säger det igen att blomsterbutiken i källarplanet på vår ICA butik har så fantastiskt fina blommor. Just nu så är det ju tulpaner som är i fokus, men det finns både billigare sorter (vanliga) och lite dyrare men mer annorlunda sorter också. De här föll jag för en sort som hette 'Giant' och visst är de stora. Det kanske inte framgår så tydligt på bilden men de är nog nästan dubbelt så stora i blomman som "vanliga" de var också betydligt längre och grövre stjälkar. Tyvärr slog de ut direkt jag kom hem och satte dem i vatten men står de bara länge så gör det ju inget.
De är ju inte speciellt fula utslagna:))

3 kommentarer:

 1. Har läst ikapp mig efter min något äventyrliga jobbarhelg! Vilka underbara fuchsior du har! Vilket bra tips o sätta dom på friland! Ska jag göra till sommaren. Har inte lyckats så vidare värst eftersom jag aldrig hinner vattna tillräckligt mycket. Den vita asterliknande damen skulle jag vilja ha. Får lägga in en beställning hos plantskolan ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Den är ju underbar, på bilden underst så har tulpan bladen en så häftig färg, den är nästan mer blå än grön. Även den övre bilden ser jag. Jättesnyggt.

  SvaraRadera
 3. Åhhh vilken underbar tulpan! En härligt vårlig bukett! Ha det bra! / Irene

  SvaraRadera