söndag 28 februari 2010

Luftigt!!

Ja så nu har det då hänt som vi befarade....................växthuset har blivit av med två takrutor. Vi får ändå vara tacksamma för att det bara blev två. Det är så det kan gå när man placerar ett växthus alldeles för nära ett stort stall. All snö som låg på stalltaket har som tur är fallit ner lite pö om pö mellan växthuset och stallväggen. Men nu kom det antagligen ett större sjok farandes och krossade två rutor.  Tur i oturen var ju ändå att inte hela växthuset gick åt fanders. Det är bara att bryta ihop och komma igen:)
Göran ska skotta rent från dörren i morgon så att vi kan komma in och ta bort allt glas men det får vänta för nu åker vi snart till Uddevalla och ska handla lite innan vi ska till Ta:s möte. Det är årsmöte och Leif och Christina Fryle skall föreläsa och det ser vi verkligen fram emot:))

13 kommentarer:

 1. Å vilket härligt möte du ska på! Jag måste nog tipsa min krets om att ha dom som föreläsare här med! Sådana träffar överträffar väl vardagens trivialiteter?

  SvaraRadera
 2. Tur i oturen att inte fler glas gick sönder. Denna vintern går till historien.
  Katarina

  SvaraRadera
 3. va trist med växthuset, tur att det bara var 2 rutor, men vad kul att ha nått kul att se fram emot en trädgårdsföreläsning:)

  SvaraRadera
 4. Kan rekomendera att sätta upp snörasskydd på stallet där växthuset står för att undvika mer kras.
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Hoppas de har ett alldeles underbart program o visa er som tröst.... Hade en dröm om o kunna bygga ett växthus på min södergavel men fredagens snöras återförde mig till den bistra verkligheten. Där hade inte en ruta varit hel om det varit ett glastak ivägen för all den snön!
  Hoppas inte växterna därinne har farit alltför illa....
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 6. Så synd att det har gått sönder glasrutor! Men tur i oturen att det "bara" blev två". Härligt med ett sån trevlig föreläsning! Ha en fin söndag! / Irene

  SvaraRadera
 7. Fy, vad trist. Men ändå tur i oturen att det inte var fler som gick sönder.
  Här har det töat jättemycket, och sonen kom nedspringandes från sitt rum och berättade att man kan se åkrarna :)Lite julrosor och snödroppar visade sig hemma hos mor och far. Snacka om att man blir glad!
  Hoppas att årsmötet var givande.
  Nu har jag lite att läsa ifatt.

  Kram Mari

  SvaraRadera
 8. Elände att rutorna pajade. Det är ju inte det lättaste att få två nya rutor på plats medan det är kallt ute...attans.

  SvaraRadera
 9. Så synd på växt huset hoppas att träffen vart riktigt trevlig//Britt

  SvaraRadera
 10. Oj..oj..!!!
  Ja det är ju så som du säger. Bryt ihop och kom igen. Jag bröt ihop idag...Ken fick åka på STA möte själv. Jag pysslade mig glad igen, men jag ångrade att jag inte följde med. Alla trädgårdskompisarna är sååå underbara.
  Ha en bra vecka!!!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 11. Trist, tur att inte stommen pajade. Vad föreläste Christina om?

  SvaraRadera
 12. Christina o Leif tog med oss på en vandring mellan olika trädgårdar som de besökt inklusive sin egen. Mycket bra, det var tydligen helt nytt ihopsatt.

  SvaraRadera
 13. Nej nej nej så tråkigt med växthuset!

  Läste om inlägget med mötet, tänk vad roligt det är att få prata trädgård!!!

  kram

  SvaraRadera