måndag 23 april 2012

Ser hur det växer!

 Morgonens väder var väl inget att jubla åt men det var uppehåll i alla fall, vi fortsatte att grusa gångar och det kommer att bli så bra:) Tyvärr tog markduken slut så när vi åkte till vår kompis passade vi på att köpa några paket på hemvägen. Senare ska vi beställa en hel rulle till för det lär gå åt när vi börjar med dammen:) Hela eftermiddagen har varit helt underbar, så fort solen tittade fram kunde man nästan se hur det började att växa och blommorna slog ut, bin och humlor måtte ha suttit i sina "hus" och bara väntat för det surrade lite överallt:))
 En rosenrips (Ribes sanguineum) som frösått sig bakom rhododendronen lyser så vackert med sina röda hängen:) Den kapar vi ner emellanåt när den blir för stor men den kommer så snällt tillbaka, humlor och bin älskar den:)
Vår stjärnmagnolia (Magnolia stellata) kommer att vara helt översållad av "stjärnor" i vitaste vitt inom några dagar om solen nu behagar att visa sig på dagarna. Förhoppningsvis är den utslagen och vacker när vi kommer hem från vår snabbvisit till Skottland:) Vi åker på onsdag och kommer hem på fredag:) Här är det snabba ryck förstår ni:)

8 kommentarer:

 1. Men så härligt att fara till Skottland!!jag var där för en massa år sen och snacka om green grass of home!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Oj, skall ni till Skottland! Kul! Ha det så bra där, det är väl nästan försommar där kan jag tänka.

  SvaraRadera
 3. Det kommer ju att bli så fint när ni väl är färdiga med gångarna!

  Jag har sått några fröer av Poppelmagnolia, det skall ju vara den härdigaste av dem alla, till och med bättre än kobusen. Kobusen har jag prövat här och de frös ned snabbt och kvickt :-) :-) :-)

  Ha det så kul i Skottland! Har alltid velat åka dit och borde väl passa på medans flyget är så billigt som det är.

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 4. Skottland!
  Det låter trevligt!

  Ha en skön resa:-))

  SvaraRadera
 5. Det blir så fint. Inspirationsbild!!

  Rosenrips måste jag googla på. Ser intressant ut.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Så trevligt att få åka till Skottland nu! Hoppas att ni får en givande resa!

  Det blir så fint med grusgångarna!

  Kram/Märit

  SvaraRadera
 7. Skottland låter härligt. Gillar era gångar//Britt

  SvaraRadera
 8. Oj vad det växer hos er. Här har det inte kommit så långt. Men denna veckan har man som du säger nästan kunnat se hur det börjar knaka. Längtar så efter alla växter nu.Hoppas och vet att ni får det underbart där borta.Och hoppas även jag kommer dit någon gång. Kram/fia.

  SvaraRadera