onsdag 11 april 2012

Regnet det bara öser ner!!!

Det är tredje dagen i rad som det regnar nu, kommer det nu lite värme i helgen så kommer det att bli en explosion av grönska efter allt detta regnande:)) Det har redan kommit rätt så bra i rabatterna och sedan första mars................

...har det hänt en del:))

12 kommentarer:

 1. Här uppe i norr är det ett tag tills det ser ut som hos dig. Jag längtar! Det är så fint när det börjar spira skira blad. Det är något särskilt med det första grönskan på våren.

  Ha det gott!
  Daniel

  SvaraRadera
 2. Och tänk så vackra bilder det blir när det är lite blött och den allra första grönskan blir sådär extra grön. Trevlig onsdag!

  SvaraRadera
 3. Äntligen höll det upp här på eftermiddagen och solen tittade fram. Nu måste det bli grönt efter allt det här regnet...

  SvaraRadera
 4. Ja, jag gick ut i em när jag kom hem för då var det bara lite fuktigt, men jag hann inte mer än ut förrän det blev mer intensivt igen. Efter en timma när jag inte ville lera ner mig gick jag in. 5 växter hann jag få ner.

  Men i helgen ska det bli lite sol här så....då spirar det nog ännu mer!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. jadå, hos er är det verkligen grönska på kommande!
  Själv hurrar jag över regnet som smälter snön men ännu e de läänge kvar före det ser ut som hos er..jag borde nog flytta söderut ;)

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Vad det har hänt mycket på så kort tid. Vilket jobb du gjorde med gruset och bra blev det. Tråkigt att behöva få ont i kroppen för man vill ju så mycket. Ha det bra //Britt

  SvaraRadera
 7. jag ropar Jippie för vårat regn jag just nu, allt för att snön ska smälta bort:)Men jag förstår det är frustrerande då man vill vara ute och gräva.Ha så himla kul på mässan..önskar vi hade kunnat träffas:)
  Ha en underbar mässhelg!!

  SvaraRadera
 8. Ja det har verkligen hänt en hel del.
  Hoppas ni får riktigt roliga turer :-)
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Ja nu går allt med en rasande fart om det blir lite värme!
  Ser att ni har skärmat av med en avenbokshäck på kortet, snyggt!
  Du undrade hur jag kunde komma ihåg så mycket i ett föregående inlägg.

  Inte alls konstigt kommer alltid ihåg alla fina trädgårdar jag varit i, o eran är helt fantastisk ska du veta :-))

  Kram M-L

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du har vackert väder idag! Här skiner solen och det är vårvarmt! Och visst händer det mycket nu från att ha stått stilla ett par veckor.
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 11. Det blir jätte fint. Snart blir det bättre väder också och då får man lite extra energi. Men bra blir det, det ser jag det.

  SvaraRadera
 12. Det kommer att bli jättefint! Här har snön begravt alla tulpaner som dykt upp...
  Önskar dig en skön helg!/Laila

  SvaraRadera