tisdag 3 april 2012

Idag kom de;)

Natten till i dag var den kallaste hittills efter "värmeböljan" -4 grader hade vi. Verkar dock inte som om något tagit skada i trädgården:) Hoppas att det inte blir kallare än så här nu så kanske allt löser sig till det bästa:) Idag kom leveransen av dagliljor som vi beställde i vintras:) Tänk att en brun ful papplåda kan orsaka sådan glädje:))
Så här såg det ut när vi öppnade den. Nu har vi krukat upp de vi ska ha och sorterat i backar de som de andra ska ha:) Bra att kunna göra sambeställningar och dela på frakten:) Om en stund åker vi till fotokurs, den tredje tisdagskvällen blir det nu - undrar hur länge det dröjer innan allt "sitter":)

11 kommentarer:

 1. Åh, vad skoj med växtpaket. Det klirar lite i fingrarna att trycka på beställ-knappen ibland, men just nu känns det avlägset när det blev smällkallt igen. Jag kämpar med att hålla liv i det som redan finns.

  Lycka till!
  Daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, detta bakslaget var inte så kul:( Men vi har ju tur att vi kan ta hand om plantorna inne i "stallet" tills vädret blir bättre:)

   Radera
 2. Jag kan förstå glädjen av den bruna kartongen. Jag skulle också vilja gå en fotokurs, finns så mycket att lära sig//Britt

  SvaraRadera
 3. Spännande med fotokurs!
  Vilken underbar liten älva du fick i present. Förstår verkligen att du blir sugen på fler :-)
  Ha det gott. /Ingela

  SvaraRadera
 4. Tänk att jag känner precis i kroppen hur spännande det är att öppna sådana där paket! Det ska bli roligt att få se där de blommar!

  Märit

  SvaraRadera
 5. Stora kraftiga plantor! Från Bourdillon?
  Här ramlade det in ett liiitet paket, men godsaker i alla fall, från Tambergs.

  SvaraRadera
 6. Så kul med det växtpaketet:)
  Ha en underbar tisdag!!

  SvaraRadera
 7. Visst är det pirrigt när man får nya, redan lite gröna växter! Det fick jag också därom dagen:)!
  Min man fick för sig att släpa ut min fiiiina syddracena ssom jag får nu hålla på att k'mpa för så att den överlev er den här hemska kalla perioden. Utgången är oviss just nu efter två nätters frost.

  /Anja

  SvaraRadera
 8. Ser ju ut som fina plantor det där! Kul!

  SvaraRadera
 9. Oh så härligt! Och konstigt är det med mig, ju mindre jag kan göra ute desto mer växter vill jag ha! Nu blev jag alldeles hagalen av ditt paket.

  SvaraRadera