tisdag 29 november 2011

Väggen är klar!

Ja, nu är kakelväggen färdig:) Det ska dit en list i passande grå nyans till vänster om spisen (precis i kanten till trappan ) Vi beslutade oss för att inte gå ända ut till kanten eftersom det hade blivit svårt med en kantlist eftersom det är ett valv där. Så en list på ca 3-4 cm ska dit sen är det helt klart:)) Det värsta med äldre hus är att det är mycket som är snett;( det skiljer alltså 0,5 cm uppe och nere vid kakelkanten men själva kaklet sitter ju i våg och det är ju det som är huvudsaken:)) Är i alla fall väldigt nöjd med resultatet och nu ska jag fortsätta att få färdigt inför julen. Det blev ju lite avbrott i både det ena och det andra när stormen ven och tallarna föll. Nu ska den sista tallen bort idag - den som ligger över taknocken och jag hoppas att det ska gå bra det med:)

3 kommentarer:

 1. Så fint o mysigt det ser ut runt spisen. Här kommer det att gottas framöver förstår jag.
  Det kan ni verkligen behöva efter stormens härjning... Tur i oturen,, ja man kan väl inte tänka annorlunda? , var det ju ändå att det inte krascha allt. Får hoppas att skadan inte visar sig värre på nocken heller!!
  Nu kan du iaf sätta in fint tallris? Nu vet jag !!du ska bunta o sälja på torget?? Få in lite slantar att reparera för!!
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 2. Fint det blir där hemma hos er!
  Och vilket bra tips du fick ovan, att bunta tallris å sälja =)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt!!!!! Helt i min stil :) Lägger det i minnesbanken, för jag vill ha en liknande vägg i köket när det är dags för renovering där, eller kanske i sommarstugan? :)

  Det är kul att pyssla och pynta nu och till helgen skall jag sätta lite granris i krukor utomhus :)

  Ha det bäst ♥

  SvaraRadera