tisdag 8 november 2011

Allt på samma ställe;)

Så här såg det ut i rummet innan jag målade om. Det var fläckade och solkiga tapeter så jag kände verkligen för att fräscha till det med lite ny färg:) Här har jag tagit bort golvlisterna för att slippa kladda på dem.

Så här ser det ut nu:) Jag är väldigt nöjd. Senare ska vi skaffa en skiva i ungefär samma färg som skrivbordet och som ska fästas precis under fönstret och som ska vara ända ut till hörnet där kamerastativet står, men just nu får det duga med ett gammalt skrivbord som vi redan hade:) Denna skiva vill jag kunna använda till att kunna klippa till tyg.
Så här ser det ut från andra hållet:) Fönsterbrädan ska jag måla i samma färg som väggen och sätta fast ovanför fönstret i stället:)) Som ni ser har jag börjat att måla konsollerna. Tänkte att det kunde vara bra att förvara lite saker på. Jag ska inte ha någon gardin eftersom jag vill ha in så mycket ljus som möjligt:) Än så länge får barnbarnets säng stå i detta rummet. Nu kan jag sätta igång med att samla på mig mer "bra ha grejor" Allt sådant som är så bra att ha hemma när man vill pyssla med något:) Nu kan jag ju ha allt på samma ställe utan att behöva leta igenom halva huset i jakt på saker som jag glömt var jag lagt:))

2 kommentarer:

 1. Härligt med ordning och reda och eget pysselrum!
  Mycket onödiga och "nödiga" saker sparas även här...
  Och nu försöker jag få ordning på "torpet", inte den lättaste uppgiften...!

  //"Växthusträdgården"

  SvaraRadera
 2. Men hallo där fru Monne!
  Nu måste du väl vara klar därhemma! Fint överallt.
  Jag tycker att du pallar dit hitåt med pensel och färg. Det behövs;)))!/Anja

  SvaraRadera