söndag 13 november 2011

Fars dag och årets sista innemöte!

Idag är det Fars Dag - fast det är inget som vi firar i vår familj, det är bara för affärerna ska tjäna pengar. Ringde dock och grattade min pappa på dagen för Göran och mina föräldrar brukar vi fira om vi har tid:) låter kanske lite hemskt att säga så men vi umgås så mycket i vanliga fall med våra föräldrar så vi "behöver" inte en speciell dag för att umgås eller ge presenter eller blommor:)) I år var det dock en lite konstig känsla eftersom Görans pappa gick bort i våras. På efter middagen var det dags för årets sista innemöte i Uddevalla med STA B oD (orsaken att vi inte hann till pappa) Det var en hel del människor som kom i dag och ville umgås och lyssna på föredrag om Rhododendron (här på bilden har alla inte kommit)
Det var Bengt Karlsson som visade bilder från sin trädgård och även från sin resa till Kina:)
Prisbordet var inte så illa fast det var så pass sent på säsongen och några vinster fick vi allt med oss hem:) Bland annat kvistar av ormhassel, Rhododendron och en liten sippa - tvillingsippa tror jag den hette:) (Detta foto är också taget innan bordet var fullt)
Nu har vi tänt en brasa och ska strax sätta oss framför tv:n och njuta av söndagskvällen. Så mysigt att sitta tillsammans och ha det bra:) Ibland blir det dock lite väl trångt eftersom tre katter också gillar att vara med och mysa:)

2 kommentarer:

  1. Håller med att det är väldigt mycket "affärsgrej" med alla dessa dagar. Då är det gott att få göra detsom ger mer. Vi bytte till vinterdäck o det gör Far hos ena dottern- o vad var bättre då än att bli bjuden på kaffe o tårta där?? Så kan man också fira!!
    Kram Ninne

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det så, Låter sunt att ändå träffas regelbundet och inte tillgjort. Bara "för att".
    Ser ut som er STA dag blev jättlyckad. Vad avundsjuk jag blir. Verkligen knasig kråka ni har. Jag skulle också börja oroa mig för rutan om jag var du.Kan du inte testa att hänga upp några kristaller i trådar utanför. Det funkar ju i fruktträd har jag läst. Om det verkligen stämmer att det avskräcker fåglarna vet jag inte. Men det kan ju vara värt att prova. Du får leta kristaller på loppis;)Kram/Fia.

    SvaraRadera