onsdag 23 november 2011

Dimmigt!

Dimmigt och disigt, rått och grått har det varit hela dagen idag. Vi såg i alla fall vägen när vi körde över Tjörnbron, kommer alltid att tycka det är obehagligt att köra över bron när det är dimma sedan den gamla bron blev påkörd och rasade. Det finns alltid där i tankarna, den gången kunde jag blivit änka för Göran körde över bron knappt en halvtimma innan den rasade:( Men idag var det alltså okej;) Vi var hos en kompis på förmiddagen och där blev vi bjudna på god lunch. Eftermiddagen har vi fortsatt med att skrapa tapeter.

Så här ser de ut nu, till vänster är det rent ner till spånplattan:) ja, lite uppe vid taklisten är kvar men annars är vänster sida "klar":) Nu är det höger sida och bakom spisen kvar och det blir nog klart i morgon. Nu när Göran är ledig och kan skrapa går det ju snabbt för han har ju lite mer "tryck" bakom skrapan än vad jag har:)) Väntar ivrigt på att kunna börja med kakelplattorna:) Det kommer rapport och bilder eftersom.

3 kommentarer:

 1. Då kommer det att bli fint till jul//Britt

  SvaraRadera
 2. Usch ja, den händelsen sitter i vårt minne :( Vilken tur ni hade i alla fall, du och Göran - men läskigt.....

  Jisses vad du pysslar och donar!! Finaste kransen, ljuspåsar och mitt i allt så plockar du blommor :) Härligt!
  Det blir säkert jättefint med kakel bakom kaminen - och säkrare.

  Tack för tips om förvaringslådorna!!! Precis sådan jag behöver!! Håller på att röja i vårt arbetsrum (läs Lottas pysselrum) och behöver något som döljer och sväljer att krafs jag sparar på :)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Oj oj, vad du är i farten och pysslar!
  Och fint blir det, ditt pynt.
  Själv rensar och röjer jag mest just nu, och har lite projekt på gång i butiken (för att få ordning på allt mitt pyssel!!) Allt flyter liksom lite ihop när man bor i samma hus som man har butik... På gott och ont!
  Spännande att få se förvandlingen från tapet till kakel!
  Ha det gott!
  //"Växthusträdgården"

  SvaraRadera