torsdag 10 november 2011

Från det ena till det andra;)

Innan alla höstens färger helt har övergått till olika nyanser av brunt, finns det fortfarande många färgklickar kvar:) Azaleorna är de som på denna bilden står för färgprakten, men snart tappar de bladen och då finns i alla fall den gröna färgen representerad av olika träd och buskar:)
De olika mossorna är ju helt underbara nu, denna är helt smaragdfärgad och gör sig så bra mot det grå berget;)
Från det ena till det andra som inte har ett dugg med varandra att göra - bara onödigt (kul) vetande:) Idag för 140 år sedan nämligen den 10 november 1871 hittade journalisted och upptäcksresanden Henry Morton Stanley missionären och upptäcksresanden David Livingstone vid Tanganyikasjön i Afrika. Det var alltså då som Stanley ska ha sagt - Doctor Livingstone, I presume? Det enda som skulle kunna "länka" ihop detta är möjligen då att jag nämnde "smaragdfärgad" och smaragder finns väl i Afrika:))

3 kommentarer:

 1. Bra med allmänkunskap :) Ja, du är en flitig bloggare du! Duktigt :)
  Jag får ta mig i kragen och det är roligt med vardagsbilder oxå, det ser jag när jag läser här hos dig :)

  Fint med mossa! och grönt året om - synd att man inte tycker så om mossan i gräsmattan.. fniss.... Men det får bli mossplockning till helgen! Kom på att jag legat av mig med pynt med! Nä - lite inspirationsläsning och sedan får jag komma igång igen - det är snart advent.... och ljusslingor kan sättas upp, då blir det ljust och trevligt därute :) Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Om det inte vore för alla färger så vore hösten outhärdlig! (Gruvar mig inför kommande vinter, det blir värre för varje år!)
  Förstår inte hur du orkar/hinner blogga varje dag! Flitig med kommentarer är du också, en riktig glädjespridare!
  Önskar dig en skön fredag och helg!/Laila

  SvaraRadera
 3. Gillar också din energi i bloggvärlden. Dina komentarer gör mig alltid glad//Britt

  SvaraRadera