onsdag 16 november 2011

Det blev inget inlägg igår, varvade sprutmålning med köttbullsrullning och diverse andra hushållsaktiviteter:)) Göran hade jobbat natt och sov men när han vaknade och piggnat till lite åkte vi till Göteborg och handlade lite på Bauhaus så vi har grejor hemma när vi ska sätta upp kaklet/stenen bakom spisen i nästa vecka:) En sväng till Toys R us blev det också för att köpa julklapp till barnbarnet:) Klockan går galet fort när man har kul och roligare skulle det bli så vi åkte iväg till Gamlestaden och TAG:s innemöte med Anette (Daylily-Potager) som föredragshållare:)) Goa, söta Anette som det alltid är så trevligt att lyssna på:) Den kunskapen hon har om ( i detta fallet) dagliljor går inte av för hackor. Att sedan träffa andra goa och trevliga vänner är ju bara en bonus:) Var hemma rätt sent och Göran släppte bara av mig och åkte sedan vidare för att jobba ytterligare en natt.
Av alla "julblommor" som fanns på lotteribordet vann jag en vit amaryllis:)
Lovade ju att jag skulle visa vad jag köpt/fått (svärmor betalade) på Returvaruhuset i Stenungsund:) Dessa porslinskrukor med lock gillade jag verkligen men färgen???????? Mässingsskålen på fot fann jag också intressant men putsning tarvades;) Eftersom priset bara var några kronor så slog jag till.
Så här blev de färdiga resultatet när jag sprutmålat dem med matt vit färg:) Kanske blir "ananasserna" bra att ha lite nötter i och en grön växt eller så till "mässingsskålen"
Nu ska jag strax åka och hälsa på min moster och morbror i Marstrand:)

7 kommentarer:

 1. Förstår att det var ett bra föredrag av Anette, jag var och hörde henne i höstas:)
  så fina de blev sprutmålade vita.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Så fina dina saker blev efter målning.Vitt är så bra då går det till allting.Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina fynd från Returen. Synd att en bor så långt därifrån.
  Den här gången hade jag inte glömt TAG, men fick förhinder. Det skulle varit roligt att höra Anette även om jag inte tillhör daglije'fän'.
  Den 6.12 skall jag dock komma. Då får inget förhindra mig/Anja

  SvaraRadera
 4. Fiffigt sätt att göra ananaserna "rumsrena"!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 5. He, kul att träffa er igen även om det blev en kort pratstund :)
  Så fina ananasskålar! Vet du var de kommer från?

  SvaraRadera
 6. Nej Anette det står ingenting under så jag antar att de är vanlig "Epa" konst;)

  SvaraRadera
 7. Väldigt fina och eftertraktade i originalskick. http://www.tradera.com/item/201116/203649007/turkos-ananas-burk-guldkroken-hjo

  SvaraRadera