torsdag 24 november 2011

Framåt sakta men säkert:)

Julgardinerna är uppe i köket och adventsstakarna är framsatta men jag tänder dem inte förrän i morgon kväll:) Brukar tjuvstarta på fredagskvällen, fast jag är lite fjompig för jag kollar först in om grannarna har tänt sina för jag vill inte vara först:)) Brukar ju som sagt ta fram allt julpynt till första advent men i år blir det lite fördröjning eftersom jag vill ha klart väggen bakom braskaminen först:) Men lite har jag allt tagit fram ändå.
Den här tomten köpte jag för flera år sedan och jag älskar den, den är ca 25 cm hög så den "försvinner" inte så lätt bland allt annat man tar fram:)
Så här ser det ut just nu i vardagsrummet, adventsljusstakarna är framme (tände dem bara när fotot togs) I fönstret närmast spisen ska den ljusstaken med kottar på stå. Vi får väl se om skrapningen blir klar i morgon, vill ju inte använda maskin eftersom det dammar så mycket då. Julpyntningen blir nog klar vad det lider ändå:)) Nu ska vi strax gå bort till svärmor som ville bjuda på lite mat;))

2 kommentarer:

  1. Har varit inne och kikat hos dig och vill samtidigt önska en fin 1:a advent.

    SvaraRadera
  2. Tack, nu gav du mig en kick där bak- Går och sätter kristallgranarna på plats i tv-rummet direkt. Och hoppas hitta 2 timers. Mer blir det inte gjort här i stugan. Vi är ju i Flisby hela helgen;) Kram/Fia.

    SvaraRadera