onsdag 2 november 2011

Nya gardiner!

Jaha så här blev de - mina nya gardiner:) Tycker att "Göksäter" är helt underbart när det gäller att kunna fynda. De har väldigt bra priser på tygavdelningen i vanliga fall men de har även ett helt bord fullt av tygrullar för 10:-/metern:) Det är ju där jag brukar hamna- ekonomisk/SNÅL som jag är:)) Tycker att det är rätt lagom att betala ca 150:- för fyra längder inkl. tråd och kirsband.
De har lite allt möjligt där och till min glädje hittade jag dessa "fat" (de understa) vill kunna duka lite snyggt och kul ibland och dessa mörktgrå plasttallrikar (svårt att se på bilden) var helt perfekta de ser nästan ut som gamla tennfat eller skiffer:) priset 9.90 gjorde ju inte ont heller:) De är nog tänkta som ljusfat egentligen men jag vill ha dem till detta:)

10 kommentarer:

 1. Precis som jag ,det ska vara snyggt men gärna billigt också;) Kanonfint både gardiner och fat. Sådana fat har jag också letat efter. Visst är det roligt med det där lilla extra. Jodå jag menade den Japanska parksliden. Hos mig har den fått ha en liten smytt då den kommer från grannen och inte gått att stoppa. Men nu har det bytt ägare hos grannhuset så jag ska fråga om jag kan få stå för utrotningen;) Kram Fia.

  SvaraRadera
 2. Billigt är absolut inte snållt...snarare smart!
  /Karla.

  SvaraRadera
 3. Alltid kul att förnya sig...och att det är billigt är ju inte helt fel... ;) Det är väl inte så att det bor en liten smålänning i dig, hihi ???
  Snygga gardiner och fat iallafall. Jag tittade just idag på undertallrikar i plast för vi var och shoppade i Växjö hela familjen (Jösses vilken pärs!!!!), men dom kostade 29.90, så det fick allt va. Hade jag hittat i din prisklass kanske jag hade slagit till.
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 4. Tjusigt värre.Det är ju toppen när det blir Lagom pris. Tycker det är roligare då för man kan ju lätt sätta undan när man tröttnar..
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 5. Monne!
  Nu vill jag, fattigpensionären, veta var det där stället ligger. Adressen vore inte helt fel...;)?!
  Så snyggt det blev! /Anja

  SvaraRadera
 6. Anja: Fniss om du googlar Arvid Eriksson Göksäter så hittar du vägbeskrivning. Annars får vi bestämma en dag som du kommer hit till mig, så kan vi åka tillsammans:)

  SvaraRadera
 7. ÅÅ till ett sånt ställe med så fina och billiga gardiner skulle jag också vilja fara.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 8. Fint! Kul när man kan fynda till priser som verkligen är fynd.
  Kram Ester

  SvaraRadera
 9. Men tack Monne för ditt erbjudande!
  Mitt 'problem' är att jag inte äger körkort vilket gör att jag är hänvisad till makens välvilja om jag vill komma fort fram(där är det iofs inga bekymmer, men han jobbar mycket just nu - en hektisk period med masteruppsatsläsning mfl)så att jag ser inte riktigt hur jag skulle ta mig hem till dig. Visst, det går väl både bussar och kanske pendeltåg också, men det är inte så kul så här års att åka så.? /Anja

  SvaraRadera
 10. Catharina Salhammar27 december 2011 kl. 22:11

  Snyggt.!.Göksäter är helt okej..där kan man fynda :-D

  SvaraRadera