söndag 27 november 2011

Oväder!

Idag är det 1:a advent och det lackar mot jul:) helt otroligt att det har varit så milt hela hösten. Ännu mer otroligt är det att, idag om fem veckor är det ett nytt år med allt vad det innebär med ännu en odlingssäsong;) Fast idag är det inte odling man tänker på då man tittar ut genom fönstret, det blåser eller stormar kanske man ska säga och regnet piskar emellanåt. Då är det mysigt att sitta inne och kura och glädja sig över att man faktiskt har ett hem att kura i, tyvärr är det ju många som inte har det. Senare i eftermiddag ska vi åka till min mamma och pappa i Stenungsund på adventskaffe:) Hoppas nu att de inte stänger av Tjörnbron på grund av stormen så att vi inte kan åka, eller ännu värre om vi inte kommer hem:)

5 kommentarer:

 1. Själv fick jag hoppa över kalas idag. Bäst att hålla sig inne i denna storm!
  Ha det gott trots allt och glöm inte tända ljuset!

  Eva

  SvaraRadera
 2. De stängde väl bron, kom ni iväg?
  Här är Öresundsbron också stängd nu.

  SvaraRadera
 3. Det har nog aldrig hänt att Tjörnbron blivit avstängd, så visst kom vi iväg:)

  SvaraRadera
 4. Ja hua mig vilket väder!!!! Skönt att inte jobba på räddningstjänsten idag! skönt att läsa att de har full beredskap utifall att. Maken är på väg hem från fisketur utanför Borås och det är allt lite läskigt med tanke på alla träd som blåser omkull.
  Någon som promenerade ? kring vårt tjärn hade fått delar av ett träd över sig och fastnade... vad den nu skulle ut i stormen att göra!

  Ha en fortsatt trevlig advent :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan Monne!
  Vi var strömlösa 14 timmar - från klockan 17 - precis mitt i matlagning. Som tur var hann potatisen bli klar...;)
  HA EN LJUVLIG ADVENT!/Anja

  SvaraRadera