lördag 5 november 2011

Denna lördag har vi varit på botan nästan hela dagen. Rhododendrodsällskapet hade anordnat att Ole Jonny Larsen från Ålesund i Norge kom och höll ett föredrag :) En fantastiskt trevlig kille som höll ett mycket bra föredrag om hur det är att odla Rhoddar vid golfströmmen:) Nu har Göran åkt till jobbet (ska jobba två nätter) och jag ska sätta mig med en bok:) men först tänkte jag bara visa er lite mer inredning (om ni inte tröttnat) Den här gamla "baljan" har min morfar gjort av gamla sockerlådor för många, många år sedan. Han använde dem till att bära fiskegarn till och från sin eka:) Syns kanske bättre om ni klickar upp bilden. Det är så roligt att jag har fått ta hand om denna "balja" och jag är så rädd om den:) Jag lade i några gamla kuddar eller det är inte kuddarna som är gamla utan kuddvaren:) Fådda från bl.a Görans farmor och min moster:)Tycker att de är så fina.
Dessa är också kul att ha kvar i dag, Görans enormt nötta nalle som heter "Olle" och min gosehund "Tufsie" De får nu sitta tillsammans med en alldeles ny nalle som jag köpte för ett tag sedan för jag tyckte den var så söt:)

3 kommentarer:

 1. Låter härligt med föredrag om roddar. Vilken härlig 'balja' och fina kuddvar och inte minst söta gosedjur!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 2. Här händer det grejor minsann! Trevlig föreläsning och en massa fix och don inomhus - massor fint att titta på här hos dig! Så fint med nallarna - perfekt när barnbarnen kommer på besök.
  Jättefint med bordet mot väggen och så har du satt gardiner i det gamla fönstret?! Tjusigt!

  Ja - det fixas och trixas lite här och var läser jag nu ikväll på bloggarna och det är roligt - får massor av inspiration och "vill-göra-listan" är snart lika lång som "vill-ha-växter-listan", som oxå fylls på vid bloggbesök ;)

  Ha en fortsatt skön helg ♥

  SvaraRadera
 3. Jag är inte så pysslig av mig vill en del men kommer inte till skott och har tyvärr ingen fallenhet för pysslandet även om jag kan tykcka att det skall bli roligt så blir resultatet oftast inte så bra. Men jag har vant mig och tycker att det är skoj ändå//Britt

  SvaraRadera