tisdag 27 juli 2010

Vissnande hostablommor är inte snyggt!

När hostablommorna börjar att se dassiga ut så klipper jag av dem det ser genast mycket finare ut:) Här på bilden har de dock inte blivit friserade ännu men nu är de borta. I framkant står Hemerocallis 'Little Carnation' och blommar i gult, det är faktiskt första året där blommorna slår ut riktigt och jag undrar varför för jag har haft plantan i flera år om ni ser på storleken:) Förr om åren har blommorna slagit ut bara till hälften så den har sett mycket underlig ut.


Så här ser den ut i närbild och jag tycker att den faktiskt liknar en nejlika lite granna:)) 
En annan daglilja som blommar för första gången är Hemerocallis 'Red Spider' och den är riktigt läcker tycker jag:) Tycker däremot att namnet är lite missvisande - Black Spider hade varit mer passande;)) 

5 kommentarer:

 1. Oj,oj,oj jag ska köpa mig ett block där jag ska skriva upp namnet på alla vackra skönheter jag ser i alla bloggar. Hihi oj får nog börja spara till min kommande trädgård innan jag ens har köpt den ,haha.

  SvaraRadera
 2. Vilka dagliljor, helt otroliga! Du har rätt, jag borde också gå ut med saxen....Hälsn mimi

  SvaraRadera
 3. MMMMM...Fina dagisar:) Hostor vissnar inte på hösten snyggt heller men ack så fina dom är på sommaren!!
  Ha det gott Berit

  SvaraRadera
 4. Dagliljor är något som jag borde skaffa mig har endast en röd och några gula. Men hostor har jag några fler och vill ha mer //Britt

  SvaraRadera