lördag 17 juli 2010

Den nya innegården börjar ta form;)

Kommer ni ihåg att jag visade bilder på den gamla murkna vedboden som vi rev i höstas?  Jag visade också en ungefärlig skiss hur det tänkta planket skulle se ut. Nu har vi kommit en bit på väg. Den välvda dörren däremot har fått bli en vanlig rektangulär eftersom det är lite nivåskillnad på marken och den planksidan skulle bli alldeles för hög.

Så här såg det ut när de första reglarna kom på plats och riktades upp i rakt läge:)
De första plankbrädorna på plats.
Här är två sidor av tre uppsatta. "dörröppningen" som ni ser till vänster ska bli förvaring för soptunnan med en dörr. Som ni ser på kortsidan där Göran står är planket något högre för att man ska kunna gå rak in genom dörren som ska bli där. Mycket återstår men det är påbörjat nu i alla fall:) På hela insidan av den långa sidan är det tänkt att vi ska bygga kallbänkar. Meningen är att det "bara" är vi som ska ha tillgång till denna innegård, så det kan se ut lite hur som helst utan att det stör. Larmade dörrar och eventuellt kameraövervakning ska vi också fixa så att eventuella inbrottstjuvar icke göre sig besvär;)

7 kommentarer:

 1. Det blir underbart vackert!
  Hälsningar, Charlotta

  SvaraRadera
 2. Bra med ett ställe där ingen annan ska vara. Det ser jättebra ut.
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Vilken skillnad, det där blir bra.

  Lycka till med dagen!

  /Anette

  SvaraRadera
 4. Så fint det blir!!!! en förhöjning...verkligen.
  Ha det gott
  Carina

  SvaraRadera
 5. Det blir riktigt bra!
  Men behövs det verkligen larm och kameraövervakning? Jag verkar verkligen bo vid världens ände :-) :-) Ingen hittar hit ens med gps :-) :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 6. Det ser ut att bli väldigt bra vad ni kan//Britt

  SvaraRadera