måndag 19 juli 2010

Igår hade vi Öppen trädgård med Land, och det var trevligt med alla människor som kom. En del var långväga ifrån och det är ju alltid trevligt med människor som är så trädgårdsintresserade att de åker många mil för att se på trädgårdar:) Vädret var perfekt, soligt men inte hett då det blåste lite:) Att få prata trädgård och att få så många snälla och rara kommentarer om trädgården gör att det är värt alla "mödor" även om jag nog inte riktigt ser arbetet i trädgården som jobbigt:) Det är istället en underbar känsla att kunna skapa något och att se sina "inre bilder" av rabatten förverkligas till något som ibland blir katastrofalt;) men ibland riktigt bra. Gick en runda i går kväll och njöt av stillheten och tycker att jag fått till det rätt bra i denna rabatten. Skulle lagt ut bilderna på bloggen i går kväll men det gick inte att komma ut.  Men nu försöker jag igen:) 
En annan underbar känsla är när en blomma för första gången slår ut och man kan njuta av formen och färgprakten:) Den här dagliljan 'Hot Scheme' fick jag av en trädgårdsvän och den är alldeles bedårande.

6 kommentarer:

 1. Härligt att det finns trädgårdsmänniskor som visar upp sina trädgårdar. Perfekt för en sån som mig som behöver inspiration för att komma någonvart med vår trädgård.

  Tyvärr ville inte kroppen som jag igår, så inga trädgårdar att kika på för min del i år.

  SvaraRadera
 2. Så fint!
  Visst är det härligt med alla trädgårdmöten. Jag känner en sådan tacksamhet mot alla som öppnar sina trädgårdar och bjuder på grön inspiration. Säkert gick besökarna hem från er trädgård med huvudena fulla av idéer.
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt inspirerande trädgård ni har! Jag tycker kullerstens"bäcken" är supersnygg, perennrabatterna, daglilorna, rosor och klematis och hostor och grusgångarna och små statyer och vatten och pioner även om dom är överblommade och.....ni har helt enkelt en otroligt fin trädgård!

  SvaraRadera
 4. Kulk att det kom folk även långväga ifrån! Själv förslker jag hålle folk borta så de inte förstår att kameran kan ljuga riktigt bra ibland :-) :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 5. Det är så roligt att besöka andras trädgårdar,var på två fina trädgårdar väldigt olika men det är ju ´charmen. Det är tur att ni vill visa oss era trädgårdar//Britt

  SvaraRadera
 6. "Hot Sheme" måste jag säga är ju helt fantastisk, vilken fin färg. Alltid lika trevligt att komma in på er blogg. / Henrick

  SvaraRadera