söndag 4 juli 2010

Inspirerande!

Idag har varit en dag som gick i trädgårdens tecken (fast gör inte alla det?) Vi hade bestämt oss för att besöka Ken och Carina Shill (Trädgårdsdrömmar) när de hade öppen trädgård. Då vi ändå var i krokarna åkte vi en sväng in till Rångedala Plantskola:)) Vi var där 45 min innan de öppnade men vi lyckades att snacka oss in bakvägen:)) Det är farligt att gå så länge innan kassorna öppnade:) Det blev både det ena och det andra:)) Sedan gick färden vidare till Ken och Carina. De bor i detta underbara gamla hus, helt bedårande.
Trädgården består i en mängd rum som gör att det blir så mysigt och lummigt. Överallt finns det konst och olika installationer. Carina är väldigt duktig på att göra olika betongsaker och det fanns mycket vackert att titta på:)
I detta lilla hus/växthus var det så fint så man blev alldeles tagen:)
Ser ni så lummigt och fint det är.
Färger och olika växter harmoniserades väl, mycket smakfullt.
Titta bara -  så vackert!! 
Tack Ken och Carina för att vi fick gå omkring och njuta i er vackra trädgård och inspireras:)

9 kommentarer:

 1. Den trädgården skulle jag också gärna vilja se. Tror de vann en tävling förra året med sin fina trädgård//Britt

  SvaraRadera
 2. Visst har de en alldeles jättefin trädgård! och hus :) var på besök där i fjol och man kan ju inte bli annat än förälskad *ler saligt*
  När vi var där (bloggänget från Göteborg), så tog vi även en tur till Rångedala - måste ju passa på - och där fanns mycket fint :) Vad fick ni köpt?

  Läste ditt föregående inlägg om nävan och den var ju alldeles förtjusande! Får du en bit rot över...... så kan den bytas om en kruka Björnrot *fniss*.

  Ha det så gott ♥

  SvaraRadera
 3. Måste varit en upplevelse att se denna fantastiska trädgård med egna ögon. Själv har jag bara sett en massa fina bilder därifrån, nu ännu fler tack vare dina bilder. :)

  SvaraRadera
 4. Lotta 8`: Ska fixa en bit av G. 'Summer Skies' till dig:)) Vad bra att jag hade något som du ville ha;)

  SvaraRadera
 5. Hej!!!

  Men så fint!! Och det måste ju ligga något så när nära mitt hem bor lite utanför Borås mot Bollebygd.
  Rångedala plantskola är farligt att gå för länge....

  Hoppas du får en bra vecka, kram Camilla.

  SvaraRadera
 6. Tack för att ni kom!!!!
  Det var en otrolig ära att ni tagit er hit hela vägen för att komma och besöka oss. Det är så kul när man varit i varandras trädgårdar, blir extra roligt att språkas vid på bloggen när man vet hur det ser ut. Det är svårt att visa allt per bild. Tack för de fina presenterna!!!! Och tack än en gång !!!
  Carina och Ken

  SvaraRadera
 7. Det är en trädgård jag gärna skulle vilja besöka själv, när jag nu sett så många bilder av den. Men tills vidare får jag nöja mig med andras beskrivningar.
  Rångedala vill jag också till - kanske är läge att boka en liten semestertur norrut? =)
  Vilka fynd gjorde ni?
  Ha det gott
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. It would be a great garden to view after seeing all of the photos from their blog, and reading about it. I like the way they combine the plants, and they always have unique little decorations.

  SvaraRadera
 9. Monica!Så fina foton du tagit av Ken och Carinas trädgård. Helt ljuvliga. Var också inne en sväng på Rångedala plantskola i veckan som gick. De har ett spännande sortiment tycker. Rångedala hade bla spännande rhododendron med vackra blad men det var för varmt för att köpa och plantera dem nu. Och litet udda syrénsorter....

  SvaraRadera