onsdag 21 juli 2010

Mina rosa och vita liljor!

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska flytta på dessa liljor eller om de ska få stå kvar. Köpte dem på Trädgårdsmässan i Stockholm förra våren från "Holländarna" och tjejen garanterade att det var vita och rosa liljor dessutom skulle de dofta ljuvligt. Det var ju precis vad jag ville ha eftersom det redan fanns en rosa ljuvligt doftande lilja på platsen och jag ville förstärka den doft och blombilden man fick när man kliver in i trädgården. Gissa om jag blev förvånad........inte doftar de heller. Den till vänster är rosa och den till höger är vit, ni ser hur snygga de är va? fniss. Frågan är om jag ska låta dem stå kvar eller om jag ska flytta dem. Ja ja jag får fundera ett tag till:)
Några som SKA bort däremot är dessa........ Campanula punctata (Prickklocka) De är visserligen vackra men nu börjar de att sprida ut sig lite FÖR häftigt:) Det blir till att gräva och gräva och gräva..............................

5 kommentarer:

 1. Är det inte för varmt för att gräva, jag vill helst bara gå runt och titta //Britt

  SvaraRadera
 2. Köper aldrig något av holländarna på mässan. har läst/hört om så mycket som blivit fel.
  Prickklockorna du har minns jag, de var många förra året. Det är fint med mycket...

  /Anette

  SvaraRadera
 3. Tror inte holländarna ens har med sig sorterna de påstår att de säljer! Har faktiskt inte hört en enda människa säga att de faktiskt fått ens någotsånär rätt sort med sig hem. En del har ju inte ens fått från rätt växtsläkte :-) Men de var ju ändå fina de du har.
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 4. Ja ibland får man tänka till innan man flyttar.
  Prickklockorna är ju för söta men man vill ju ha lagom liksom.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Lika bra att flytta den om du retar dej på den att den inte passar.
  Mariana

  SvaraRadera