fredag 30 juli 2010

Växtmarknad på Alen!!

De senaste två dagarna har det regnat en hel del så jag har passat på att fixa lite i "hallen" i stallet. Denna mysiga lykta/kamin hittade jag i en affär och jag gillade den direkt för den enkla och rena formens skull. Det är tänkt att man ska ha antingen en slags olja eller gelé i en kopp som man tänder på och det då blir som en liten brasa men jag satte ett gilleljus i i stället, lite feg är jag nog:) Den passade så bra på bänken utanför fuchsiarummet och bidrar till mysfaktorn:)
Jag satte upp hyllor för Whiskeyembalage ( Sedan länge urdruckna) och lite annat smått o gott, dörren till höger är "fuchsiarummet" som nu har fått bli ett loppisrum inför vår växtmarknad på söndag:)) Här i hallen tänkte jag att mamma o pappa och Emma (dottern) ska kunna sitta och vila benen när det blir en stund över mellan hugade loppisspekulanter:) Även besökande kanske vill slå sig ner en stund:) Lite levande ljus i betong ljusstakar här och var + lyktan gör det hela lite mysigare:) De av er som kan och vill är hjärtligt välkomna att besöka oss här på Alen där växtmarknad tillsammans med STA Bohuslän och Dalslandskretsen går av stapeln söndagen den 1 augusti kl. 11.00 - 14.00 Här finns ca 15 olika växtförsäljare, loppis,kaffeförsäljning, växtlotteri och visning av trädgården:)

5 kommentarer:

 1. Tack för att du visade :o)!
  Linda

  SvaraRadera
 2. Jättemysig lykta! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 3. Åhh vad roligt!!!! Vi ska få trädgårdsbesök i från Göteborg. Lycka till!!!!!
  Carina

  SvaraRadera
 4. Vad kul och vad synd att du bor så långt bort.
  Tror säkert jag hade hittat lite bra och ha hos dig.
  Lycka till och ha det bra
  Annika

  SvaraRadera
 5. Åh, är det loppis också. Extra kul! Jag kommer! Ser verkligen fram emot det. Ulrika som också var med förra året på keramikkursen hos Linda kommer också! /Marie B i Gbg

  SvaraRadera