tisdag 30 oktober 2012

Tvärt om!

 Om vädret var regnigt, grått och trist i går när vi vaknade, var det fullständigt tvärt om i dag:) Solen strålade och havet låg som en spegel. På den här grenen i hängbjörken satt det en mycket vacker fågel som jag tyvärr inte riktigt han se innan den flög iväg precis när jag skulle ta fotot:( Den var i storlek som en skata, lite brungrå med ett något ljusare bröst, kanske åt det rosa hållet. Men jag kunde inte riktigt se så jag fotade med teleobjektivet och tänkte att kunna se bättre på datorn. Men som ni ser blev det bara lövverket:)
Tog då och sänkte kameran och fotade genom  ett annat lövverk-  nämligen häggmispelns (Amelanchier) det är det svarta/mörka i ytterkanterna på bilden. Kul med teleobjektiv:)
Även soldiset borta vid Säckebäck/Lilla Askerön kom fram fint:) Om ni klickar upp bilden kan ni tydligt se bilvägen och dimslöjorna från morgondiset som virvlar över skogen:)

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder Monne!/Anja

  SvaraRadera
 2. Mycket vackra bilder du bjuder på idag//Britt

  SvaraRadera
 3. Underbara Bilder!
  Ja, idag var en kanondag! Tänk att allt går så mycket lättare bara det är lite sol :-)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. I have many photos I've taken, where once there was a bird, but then mysteriously only tree leaves show in my picture. :) My plants are much more cooperative when it come to getting their picture taken.

  Your 2 landscape photos look so pretty with the reflections in the water.

  SvaraRadera