måndag 22 oktober 2012

Nöjda katter!

Nu är vi hemma igen efter att ha tillbringat helgen i Norrköping och OM (Ombudsmötet) det är STA:s årsmöte och det var både intressant och jobbigt att sitta på möte hela lördagen men det var ju en del pauser för både toabesök ock fika:)  I pauserna har man också möjlighet att träffa o prata med både nya och gamla bekantskaper:)
Vi upptäckte att ju närmare Norrköping vi kom ju kraftigare och klarare var trädens höstfärger, här är det väldigt mycket löv som redan fallit av. Här kan ni se hur oerhört vackra höstfärger träden hade här på Tyska Torget som låg mitt emot vårt hotell.
 Här har vi en liten "bensträckarpaus" och kan mingla runt lite och diskutera både det ena och andra innan mötet återupptas. Efter lördagens möte, som ofta bryts för att vi ska kunna "fixa till oss" innan middagen på kvällen kunde vi träffas några stycken på vårt rum och ta ett glas vin och prata och ha det trevligt:) Middagen avnjöts och mer vin dracks och stämningen var på topp:) Efter middag och en mycket trevlig presentation av nästa års rikmötesvärd som är TAG (Göteborgskretsen) Gick flera av oss ner till hotellvestibulen där vi satt en bra stund och hade det trevligt:)

 På söndagsmorgonen efter frukosten återupptogs mötet klockan 9 där det brutits dagen innan, det var många diskussioner och voteringar innan årets möte blev avslutat något senare än bestämt. Efter att ha sagt hej då till många vänner gick vi Göran, Birgitta H Olsson och jag till en restaurang för att äta lunch/middag. Vi var verkligen hungriga eftersom klockan hunnit att bli halv 3 och det var längesedan vi ätit frukost. Mätta och belåtna begav vi oss så hemåt igen. Som vanligt stannade vi till vid Brae Hus och fikade och jag tror aldrig att jag kan se mig mätt på denna utsikt, vare sig man åker på sommaren med grönska och strålande sol eller som nu på hösten när höstfärgerna flammar mot de gamla stenmurarna i ruinen och med Vättern som ett spegelglas som fångar upp himlens färger. Man blir ödmjuk inför naturens skönhet.Efter fikapausen fortsätter färden hem, fortsatt uppehåll som det varit nästan hela vägen från Norrköping. Några regnstänk kom det dock i mellan åt, det skulle ju kännas konstigt annars:)) Hemma på Tjörn var vi vid halvniotiden i går kväll och det var med en viss känsla av tillfredsställelse som vi sjönk ner i tv:soffan med tre MYCKET nöjda katter på, mellan och bredvid oss:))

1 kommentar:

  1. Braes hus, har bara kört förbi, nu skall vi stanna nästa gång. Det finns så mycket fint att titta på i vår närhet . Man glömmer det ibland.

    SvaraRadera